ΣΔΥ Αθήνας - Επιβραβεύσεις 2021

ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ 2022

Σε λίγες  ημέρες θα υποδεχτούμε το 2022. Η προσμονή και η Ελπίδα  γεμίζουν την καρδιά  και την σκέψη μας. Αισιοδοξούμε  για κάτι καλύτερο, η επιθυμία μας να φύγουν όσο γίνεται πιο μακριά οι δυσκολίες των τελευταίων χρόνων γίνετε Ευχή στα χείλη όλων μας. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ γεμάτη Υγεία ευχόμαστε σε Όλους και δεχόμαστε την ίδια Ευχή και Εμείς.

Τέτοιες ημέρες τα προηγούμενα χρόνια στον ΣΔΥ Αθήνας ετοιμαζόμαστε  για τις δράσεις που  άρχιζαν με την αρχή του καινούργιου χρόνου. Δυστυχώς και αυτή τη νέα χρονιά προς το παρόν τα μέτρα της Πολιτείας μας περιορίζουν  να οργανώσουμε και να πραγματοποιήσουμε τις εκδηλώσεις που  μας έδιναν χαρά. Δεν μπορούμε  να  κάνουμε την γιορτή μας. την γιορτή των Βραβεύσεων και Απονομών στα Μέλη μας και όχι μόνο, δεν θα κάνουμε την Κοπή της Πίτας μας. είμαστε όμως αισιόδοξοι κάποια στιγμή θα γίνουν έστω και με καθυστέρηση.

Όμως σήμερα θα τιμήσουμε τα Μέλη μας με έναν άλλο τρόπο, τον απλό τρόπο της αναφοράς  στις προσπάθειές τους, γιατί για Εμάς η Επιβράβευση  μπορεί να γίνει με  πολλούς τρόπους.

Οι  Αρχές του Συλλόγου  μας είναι αυτές που  κρατάνε  δεκαετίες τώρα τα Μέλη του που ενστερνίζονται την Φιλοσοφία του. το τρέξιμο είναι δικαίωμα κάθε Πολίτη, οποιουδήποτε Πολίτη.  Αυτά τα Μέλη θα συγχαρούμε και θα τιμήσουμε από αυτό εδώ το χώρο.

Συγχαίρουμε  τα Μέλη μας που διακρίθηκαν στην Λίστα επιδόσεων Ελληνίδων στον 38ο ΑΜΑ για το 2021 κάτω των 4ωρών.

Ουρανία Τσούτσια  χρόνος 3.55,58  θέση160/178 και

Ίρις Φιλοπούλου χρόνος 3.55,58 θέση 161/178.

Τα Μέλη μας που κατετάγησαν στην πρώτη δεκάδα των καλύτερων Ελλήνων ανά ηλικιακή κατηγορία σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του  38ου ΑΜΑ

Ουρανία Τσούτσια χρόνος 3.55,58

Στον αγώνα των 10χλμ.  Άνδρες :

Κατ. 60-64 Καραγιαννόπουλος Στράτος 38.13

Κατ. 70-74 Τσακίρης Γεώργιος  01.16,10

Στον αγώνα των 10χλμ. Γυναίκες :

Κατ. 65- 69

 2η  Τούτουζα Μαρίνα 01.10,04

 3η  Μαναγλιώτη Αγγελική 01.11,38

5η Wetter Maja  01.20,01

Στον αγώνα των 5χλμ.  Γυναίκες:

Κατ. 70-74

2η  Βασιλάκου Εύη 53,36

ΚΑΤ. 75+

2η Λουκά Μαγδαληνή 48,.59

Συγχαίρουμε τα Μέλη μας που έλαβαν μέρος σε  Αγώνες Υπεραπόστασης μέσα στο 2021.

Τον Ultra Runner Παύλο Διακουμάκο, τον Σπαρταθλητή στην 1η συμμετοχή του στον Διεθνή Αγώνα Σπάρταθλον, Γεώργιο Παπαδόπουλο, τον Νίκο Διονυσόπουλο, την Άννα Τσιολάκου,  τον Στέργιο Κιοσσέ, τον Δημήτριο Ραζέλο, τον Μιχάλη Ιατρού,  τον Σπύρο Μπέση, τον Δημήτρη Ξαρχάκο, τον Νίκο Μπουνιαλέτο, την Νεκταρία Κλάδη

Και Όλα τα Μέλη μας που συμμετείχαν σε αγωνιστικές εξορμήσεις  και δρομικές εκδρομές στην ευρύτερη περιφέρεια.

Ξεχωριστή Τιμή θέλουμε να αποδώσουμε  σε μια Ομάδα ανθρώπων που για Εμάς στον ΣΔΥ Αθήνας είναι η ψυχή των 2 αγώνων που διοργανώνουμε ανά έτος, του Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας των 21χλμ και των παράλληλων αγώνων της ίδιας ημέρας στις αρχές Μαρτίου  και του Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ στο τέλος Νοεμβρίου

και η Ομάδα αυτή είναι οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΑΣ είναι οι Φίλοι που μας  υποστηρίζουν με Χαμόγελο και  μια άλλη ξεχωριστή  Ομάδα των Filipino Volunteers 2004 που είναι μαζί μας προσφέροντας την ασφάλεια της διαδρομής στους αγώνες μας.

τους Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ και τον καθένα ξεχωριστά.

Από το χώρο αυτό θέλουμε να σταθούμε να Ευχαριστήσουμε και να Συγχαρούμε  τους Εκλεκτούς Αιμοδότες,  Φίλους και Μέλη του Συλλόγου μας που διατηρούν με την προσφορά τους την Τράπεζα Αίματος η οποία και εφέτος ανταποκρίθηκε στις ανάγκες των Μελών μας.

Αγαπητοί Αιμοδότες εκτός από το δικό μας Ευχαριστώ να γνωρίζετε ότι σας  συντροφεύει η ευγνωμοσύνη των ανθρώπων που ανακούφισαν την αγωνία τους από την δική σας  προσφορά.

Για Εμάς έχουν ξεχωριστή σημασία τα Μέλη μας που αγαπούν τον ΣΔΥ Αθήνας και στέκονται δίπλα μας, ειδικά τον καιρό της Πανδημίας, η οικονομική τους ενίσχυση, την οποία θέλησαν να κρατήσουν ανώνυμη μας έδωσε την δύναμη να αντιμετωπίσουμε  δυσκολίες και να προχωρήσουμε προς το αύριο με αισιοδοξία. Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από Καρδιάς.

Για Όλα αυτά που έγιναν μέσα σε αντίξοες συνθήκες, εκτός κανονικότητας, ΟΛΟΙ  είσαστε άξιοι Συγχαρητηρίων, Είμαστε περήφανοι για Εσάς που είσαστε Μέλη μας, για Εσάς που είσαστε Φίλοι μας και Υποστηρικτές μας.

Σας θέλουμε δίπλα μας, να συνεχίσουμε Μαζί και  στην 5η δεκαετία του ΣΔΥ Αθήνας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ & ΓΕΜΑΤΟ ΥΓΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟ 2022

 

Το Δ/Σ του ΣΔΥ Αθήνας

-

 

 

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι