Στις 18 Ιουνίου έρχεται το Skyros Run 2022!

Ο Δήμος Σκύρου, το ΠΕΑΠ Δήμου Σκύρου και η οργανωτική επιτροπή του SKYROS RUN 2022, ανακοίνωσαν την ημερομηνία της διοργάνωσης που θα γίνει τη νέα χρονιά και το άνοιγμα των εγγραφών. Το 4ο Skyros Run θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Ιουνίου του 2022.

 

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 2021 που έκλεψε τις καρδιές των δρομέων και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας και ζωής, το Skyros Run, o αγώνας που έγινε θεσμός επιστρέφει ανανεωμένος για την 4η και ακόμα καλύτερη… παράστασή του.

 

Στόχος της οργανωτικής επιτροπής είναι ο αγώνας να μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο και να αποκαλύπτει στους επισκέπτες δρομείς τη μαγεία και την παράδοση της Σκύρου, συνδυάζοντας μια άρτια αθλητική διοργάνωση με όμορφες πολιτιστικές δράσεις.

 

Ο αγώνας θα περιλαμβάνει τις εξής διαδρομές:

 

Ημιμαραθώνιος

 

Αγώνας 10 χλμ.

 

Αγώνας 5 χλμ.

 

Αγώνας 1 χλμ.  για παιδιά

 

 

Η επίσημη προκήρυξη του SKYROS RUN 2022 και οι λεπτομέρειες του αγώνα θα ανακοινωθούν εν καιρώ, δεδομένου ότι σχεδιασμός περιλαμβάνει για τη νέα χρονιά και άλλες δράσεις και τόσο ο Δήμος Σκύρου, όσο και οι συνεργαζόμενοι φορείς βρίσκονται σε στάδιο δημιουργίας.

 

Άνοιξαν οι εγγραφές

 

Οι εγγραφές για τους αγώνες του Skyros Run έχουν ήδη ανοίξει και μπορείτε να  λάβετε θέση με ένα κλικ ΕΔΩ www.skyrosrun.com

 

Για περισσότερες διευκρινήσεις ή πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο skyrosrun@gmail.com

 

#Be1ofUS

 

Μείνετε συντονισμένοι

website: https://www.skyrosrun.com/

facebook: https://www.facebook.com/skyrosrun/

instagram: https://www.instagram.com/skyrosrun/

 

-

   

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2022

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2022

Ιουλ 30, 2022 Rate: 0.00

9ο Ikaria Run

9ο Ikaria Run

Αυγ 06, 2022 Rate: 0.00

Αποτελέσματα