Οι Δρομείς Ελπίδας στον 38ο Κλασσικό Μαραθώνιο Αθήνας!

Οι Δρομείς Ελπίδας, με κινητήρια δύναμη που προσφέρει ένας και μόνο μυς, αυτός της καρδιάς, την Κυριακή 14.11.2021 κατέκτησαν ακόμη μια κορυφή με την συμμετοχή τους στον 38ο ΑΜΑ!

Με πιλότο τον Δημήτρη Γλυκό, ο οποίος τερμάτισε όρθιος στο Καλλιμάρμαρο στάδιο, απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι ο καθένας έχει δικαίωμα σε κάθε θετική έκφραση της ζωής, την δυνατότητα να περάσει την γραμμή τερματισμού και να χαρίσει χαμόγελο, δύναμη αγάπη και αισιοδοξία!

Σε αυτόν τον καλό αγώνα τους ,ειχαν την ευτυχία να εγκαινιάσουν την ολοκαίνουργια πλήρως εξοπλισμένη joelette, δωρεά του Ιδρύματος Anthony E.Comninos για τους Δρομείς Ελπίδας Σύρου! Πρόκειται για υψηλών προδιαγραφών μοντέλο με επιπλέον εξάρτημα προσαρμοσμένων τροχών, το οποίο με ασφάλεια μπορεί να καλύψει μεγάλες αποστάσεις, τόσο στην άσφαλτο, όσο και στο βουνό!

Υπηρετώντας την ανάγκη της ανθρωπότητας για έναν κόσμο πιο δίκαιο και αλληλέγγυο, Οι Δρομείς Ελπίδας αποτελούν ένα ισχυρό δίκτυο ανθρώπων με υψηλό το αίσθημα ευθύνης της Κοινωνίας των πολιτών, με αξίες και ιδέες που αφορούν σε όλες τις πτυχές της ανθρώπινης δραστηριότητας!

Με τους Δρομείς Ελπίδας δεν μένει κανένας πίσω!

 

 

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι