Συνεργασία Δήμου Αγ. Αναργύρων με τον Σύλλογο “Όραμα Ελπίδας” για την ενημέρωση και την εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών

Ο Δήμος Αγ. Αναργύρων και η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής ξεκινά την δημιουργία Τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών σε  συνεργασία  με τον Σύλλογο “Όραμα Ελπίδας”. Η συνεργασία αυτή αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση  του πληθυσμού  για την αξία της εθελοντικής προσφοράς  και μεταμόσχευσης  του μυελού των οστών και  την ενημέρωση και την εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών,  ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των Ελλήνων Εθελοντών Δοτών.

 

Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, διοργανώνεται μια δράση ενημέρωσης του πληθυσμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την διοργάνωση 1ο West Run Würthτην Κυριακή 17/10/2021 και ώρα 8.00 πμ – 1.00μμ, στην Κεντρική πλατεία των Αγίων Αναργύρων. Στον χώρο εκκίνησης της διοργάνωσης, θα βρίσκεται κλιμάκιο του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας” και προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, οι οποίοι θα ενημερώνουν τους παρευρισκόμενους για την αξία της καταγραφής τους ως δότες μυελού των οστών και θα γίνεται λήψη δείγματος για την Τράπεζα δοτών.

Η ενημέρωση για την αξία της προσφοράς και η καταγραφή ως δότη μυελού των οστών, είναι η ύψιστη μορφή ανθρώπινης προσφοράς

Κάνε like στη σελίδα στο facebook & follow στο instagram για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις του νέου μεγάλου δρομικού γεγονότος!!!

Hashtag#westrun #westrunwürth #würthellas #würth #mysportevent

Η Οργανωτική Επιτροπή

 

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

7ος Δρόμος Αθανάτων

7ος Δρόμος Αθανάτων

Οκτ 30, 2021 Rate: 0.00

3ο ΟΠΑ RUN

3ο ΟΠΑ RUN

Οκτ 31, 2021 Rate: 0.00