Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

To Ultra Tihio Race στις λίστες της ITRA

Καθώς απομένουν λιγότερο από 20 ημέρες για το «Ultra Tihio Race» η οργανωτική επιτροπή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι πλέον οι διαδρομές των αγώνων συμπεριλαμβάνονται στις λίστες της ITRA. Είναι μια θετική εξέλιξη για τους δρομείς που συγκεντρώνουν βαθμούς για να συμμετάσχουν και σε αγώνες του εξωτερικού.

 

  1. X-Ultra Tihiorace 165km

Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο καλεντάρι της ITRA (International Trail Running Association) δίνει 6 βαθμούς ITRA (ITRA points) και 9 βαθμούς στην βαθμολογία βουνών (mountain points).

https://itra.run/Races/RaceDetails?raceYearId=72680

 

  1. Ultra Summits Tihiorace 250km

Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο καλεντάρι της ITRA (International Trail Running Association) δίνει 6 βαθμούς ITRA (ITRA points) και 10 βαθμούς στην βαθμολογία βουνών (mountain points).

https://itra.run/Races/RaceDetails?raceYearId=72678

 

 

Θυμίζουμε ότι για φέτος οι εγγραφές για τις τρεις (3) διαδρομές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι 30/9/2021 στο www.tihiorace.gr όπου υπάρχουν όλα τα στοιχεία αναλυτικά για τους αγώνες.

 

Ραντεβού για Ultra περιπέτειες στα μονοπάτια του Τείχιου!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00