ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οι εθελοντές του 8ου Ημιμαραθωνίου Θαν.Σταμόπουλος Καλαμπάκα-Τρίκαλα ,τους ευχαριστούμε πολύ!

Ο Σύλλογος δρομέων Τρικάλων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί ο 8οςΗμιμαραθώνιος Θαν.Σταμόπουλος Καλαμπάκα-Τρίκαλα , με μεγάλη επιτυχία. Και αυτοί , είναι πράγματι  πάρα πολλοί .

Η συνεισφορά των εθελοντών μας ήταν πολύτιμη , ανεκτίμητη. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να διοργανώσουμε ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός . Το να διοργανώσεις  έναν αγώνα 21,1 χιλιομέτρων με πάνω από 1000 δρομείς ,με διαφορετικά σημεία εκκίνησης και τερματισμού είναι στην ουσία σαν να διοργανώνεις δυο διαφορετικούς αγώνες.

Η παρουσία τους ήταν εμφανής  και πολύτιμη, από την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής  το Σάββατο αλλά και την Κυριακή το πρωί , στην εκκίνηση στην Καλαμπάκα και καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής μέχρι και τον τερματισμό στην πόλη των Τρικάλων . Παρ’ όλες τις δυσκολίες οι εθελοντές μας ,όχι μόνο Τρικαλινοί πολίτες ,αλλά και εθελοντές από άλλες πόλεις που βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στην πόλη μας βοήθησαν στο να πάνε όλα καλά .Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

-

 

 

 

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Ο Δρόμος των 118

Ο Δρόμος των 118

Δεκ 04, 2022 Rate: 0.00

Vrilissia Run

Vrilissia Run

Δεκ 04, 2022 Rate: 0.00

KLAPADOS TRAIL 2022

KLAPADOS TRAIL 2022

Δεκ 04, 2022 Rate: 0.00

Αποτελέσματα