Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Εντυπωσιακές νυχτερινές διαδρομές στο 8o Poikilo Night Trail

Μήνυμα αθλητισμού, υγείας και αισιοδοξίας έστειλαν εκατοντάδες συμμετέχοντες στο 8o Poikilo Night Trail που πραγματοποιήθηκε στην Πετρούπολη στις 3 Ιουλίου 2021.

 

Δρομείς και ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα απόλαυσαν τις διαδρομές στα μονοπάτια του Ποικίλου Όρους, μαγεύτηκαν από τη θέα και έδωσαν συγχαρητήρια στα μέλη του Ποδηλατικού Δρομικού Συλλόγου Οδυσσέας Πετρούπολης που ακόμη μια φορά διοργάνωσαν με ασφάλεια και ποιότητα ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός που αναδεικνύει το Ποικίλο Όρος και την Πετρούπολη και στηρίζει τις αξίες που πρεσβεύει ο μαζικός αθλητισμός.

 Οι νυχτερινές διαδρομές αποτέλεσαν μια πρόκληση όλων των ηλικιών, οι οποίοι με απόλυτο σεβασμό προς τις οδηγίες τις Πολιτείας και των διοργανωτών τήρησαν όλα τα μέτρα προστασίας από τον COVID19 αποδεικνύοντας πως οι διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού το μόνο που μπορούν να «διασπείρουν» είναι υγεία και χαρά. Το event περιελάμβανε δύο διαδρομές νυχτερινού ορεινού τρεξίματος 5 και 10 χιλιομέτρων καθώς και αγώνα νυχτερινής ποδηλασίας 25 χιλιομέτρων. Για πρώτη φορά φέτος υπήρχε και κατηγορία E-bikes.

Η εκκίνηση του ποδηλάτου δόθηκε στις 8.45 μ.μ και με διαφορά 30 λεπτών ακολούθησε η εκκίνηση τρεξίματος. Οι αθλητές ακολούθησαν την άρτια σηματοδοτημένη διαδρομή, χάρη στα ειδικά αντανακλαστικά της 3M. Οι νυχτερινές διαδρομές αποτέλεσαν πρόκληση για τους συμμετέχοντες .Το τρέξιμο, το ποδήλατο, ο έναστρος ουρανός, και η ομορφότερη θέα του Λεκανοπεδίου σε συνδυασμό με την οργανωτική αρτιότητα αποτέλεσαν τα συστατικά της επιτυχημένης συνταγής του αγώνα.

 

 

Το νερό Ρούβας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα βρισκόταν σε κάθε σημείο της διαδρομής φροντίζοντας για την ενυδάτωση των αθλητών. Οι μπανάνες Orsero έδωσαν την απαιτούμενη αναπλήρωση ενέργειας ενώ και παγωμένες μπίρες ΕΖΑ περίμεναν μετά τον τερματισμό τους αθλητές. Το Podilatodromio παρείχε στους ποδηλάτες την τεχνική υποστήριξη και η διασωστική ομάδα της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Ά το αίσθημα της ασφάλειας. Επιπλέον οι ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ πρόσφεραν σε τέσσερις τυχερούς ασφαλιστικό συμβόλαιο για το ποδήλατο τους.

Ο πρόεδρος του «ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ» Δημήτρης Ζωναράς δήλωσε « Σήμερα αποδείξαμε πως ο αθλητισμός είναι το μεγαλύτερο όπλο μας για μια καλύτερη ζωή. Με πειθαρχία και σεβασμό στη δημόσια υγεία αλλά και με πάθος και γνώση σχεδιάσαμε και πραγματοποιήσαμε έναν υπέροχο αγώνα που αποτελεί θεσμό στους αγώνες ορεινού τρεξίματος και ποδηλασίας. Ευχαριστώ όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί με επιτυχία, ο αγώνας, τους εθελοντές, τους αθλητές, τους χορηγούς, την τοπική κοινωνία. Ραντεβού στις 5 Σεπτεμβρίου στο Poikilo Rocky Mountain

 

Δείτε τα αποτελέσματα:https://www.pdsodysseas.gr/apotelesmata_poikilo_night_trail_2021


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00