Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ΣΕΓΑΣ και ΕΟΣΛΜΑ-Υ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Γραφεία του ΣΕΓΑΣ συνάντηση ανάμεσα σε εκπροσώπους του ΔΣ του  ΣΕΓΑΣ και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ σε πάρα πολύ καλό κλίμα μετά από αίτημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού –Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).

 

Τον ΣΕΓΑΣ  εκπροσώπησε η Πρόεδρος του κα Σοφία Σακοράφα και ο υπεύθυνος κοινωνικής ευθύνης κ. Σωτήρης Κυρανάκος και την ΕΟΣΛΜΑ-Υ ο Πρόεδρος της κ. Κων/νος Σάμιος, ο Γεν Γραμματέας κ. Παύλος Λέκκας και ο Σύμβουλος κ. Γιώργος Διαμαντής.

 

Διαπιστώθηκε ότι μας ενώνουν τα κοινά αθλητικά ιδεώδη που υπηρετούμε και ότι δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ μας.

 

Συζητήθηκε το θέμα των αγώνων των Συλλόγων της ΕΟΣΛΜΑ-Υ που γίνονται στο πλαίσιο της «Άθλησης για Όλους» και είναι αγώνες που γίνονται για την αναψυχή, την υγεία των αθλούμενων, για την προβολή της ένδοξης ιστορίας που έχουν διάφορες περιοχές της πατρίδας μας  καθώς και για την ανάδειξη της ομορφιάς ορισμένων τοποθεσιών της ωραίας μας χώρας.

 

Συζητήθηκε η συνεργασία  στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και στους παράλληλους αγώνες καθώς και στο κοινωνικό πρόγραμμα που ισχύει από το 2006.

 

Συζητήθηκε η εκπροσώπηση της ΕΟΣΛΜΑ-Υ στην Οργανωτική Επιτροπή του  Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας καθώς και σε άλλες επιτροπές να ορίζεται από την ίδια την ΕΟΣΛΜΑ-Υ.

 

Τέλος ζητήθηκε η συνεργασία και σε άλλους σημαντικούς τομείς για την οποία ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει αναλυτικότερη συζήτηση στο επόμενο διάστημα.

 

Η ΕΟΣΛΜΑ-Υ  δεσμεύτηκε να καταθέσει το αμέσως επόμενο διάστημα τις προτάσεις της προς το ΣΕΓΑΣ .

Η ΕΟΣΛΜΑ-Υ προσβλέπει στην καλή συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ για το καλό του αθλητισμού και των αθλουμένων και θα καταβάλει για αυτό κάθε δυνατή προσπάθεια.

 

Για το Διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΣΛΜΑ-Υ

 

       Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας

                                                  

   _____________                                       _____________

     Κων/νος Σάμιος                                      Παύλος Λέκκας

 
 
 

Καλεντάρι

3οs Grammos Mountain Run

3οs Grammos Mountain Run

Ιουν 20, 2021 Rate: 0.00

Themistocles trail 13

Themistocles trail 13

Ιουν 20, 2021 Rate: 0.00

Αποτελέσματα