Ματαίωση Διεξαγωγής Hydra’s Trail Event 2021

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση, να ματαιώσουμε αυτό τον υπέροχο αγώνα.

 

Καθώς βρισκόμαστε ακριβώς ένα μήνα πριν από την διοργάνωση, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από την πολιτεία για τον ακριβή χρόνο επανεκκίνησης, αλλά και τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες θα διεξάγονται οι αγώνες ορεινού τρεξίματος. Ως εκ τούτου, είναι αδύνατον πλέον να ανοίξουν οι εγγραφές και να διεξαχθεί το Hydra’s Trail Event 2021, χωρίς να είναι γνωστός ούτε ο επιτρεπόμενος αριθμός αθλητών, ούτε και όλες οι υπόλοιπες λεπτομέρειες που θα διέπουν την διεξαγωγή των αγώνων.

Μια διοργάνωση σαν το Hydra’s Trail Event, όπως είναι φυσικό, απαιτεί μήνες προετοιμασιών. Όλο τον προηγούμενο χειμώνα, καταβλήθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή ένας τιτάνιος αγώνας, για την προετοιμασία και διεξαγωγή των φετινών αγώνων. Έτσι με γνώμονα την αγάπη των αθλητών για το δρομικό αυτό γεγονός, αποφασίστηκε και η μετάθεσή των αγώνων για τις 28 και 29 Μαΐου 2021. Ακόμα όμως και αυτή η μετάθεση, δεν ήταν αρκετή, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τα ισχύοντα και ως εκ τούτου η οριστική ματαίωση, ήταν πλέον μονόδρομος. Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για το 2022.

Ως ημερομηνία διεξαγωγής του Hydra’s Trail Event 2022, ορίζεται η 9 & 10 Απριλίου 2022

 

Ελπίζουμε σύντομα να αποτελέσει παρελθόν και μια κακή ανάμνηση, αυτή η δυσάρεστη κατάσταση και να μπορούμε να τρέξουμε και πάλι ξέγνοιαστοι, στα όμορφα μονοπάτια των βουνών μας!

 

Υγεία και καλές προπονήσεις σε όλους!

Οργανωτική Επιτροπή

Hydra’s Trail Event

 
 
 

Τελευταία Νέα

Γιορτή Μητέρας 2021

Γιορτή Μητέρας 2021

Μαϊ 07, 2021 Rate: 0.00

Καλεντάρι

5ο Lailias Mountain Running

5ο Lailias Mountain Running

Μαϊ 09, 2021 Rate: 0.00

Levadia Virtual challenge RUN & BIKE

Levadia Virtual challenge RUN …

Μαϊ 10, 2021 Rate: 0.00

Αποτελέσματα