Τα καταστήματα Cosmos Sport χορηγός του Virtual Lyc Run

Το Lycabettus Run, ο αγαπημένος αγώνας των Ελλήνων δρομέων, «Η περιπέτεια της διπλανής πόρτας», για φέτος επιστρέφει Virtual, λόγω συνθηκών από 28 Φεβρουαρίου – 21 Μαρτίου.

 

Η οργανωτική επιτροπή του Virtual Lyc Run ενώνει τις δυνάμεις της με την μεγάλη αλυσίδα αθλητικών καταστημάτων Cosmos Sport, που θα στηρίξει την διοργάνωση ως χορηγός.

Τα Cosmos Sport υποστηρίζουν δυναμικά τα τελευταία χρόνια την διοργάνωση του Lycabettus Run. Εκτός της γενικότερης υποστήριξης και προβολής της διοργάνωσης, τέσσερα καταστήματα λειτουργούν ως γραμματείες παραλαβής για τους συμμετέχοντες δρομείς.

Να θυμίσουμε και τον φετινό διαγωνισμό (GIVEWAY), που τρέχει αυτή την στιγμή στο Instagram, όπου 6 τυχεροί θα κερδίσουν επιταγές των 50,00 από τα Cosmos Sport.

Περισσότερα για τον διαγωνισμό ΕΔΩ

 

Λίγα λόγια για τα Cosmos Sport:

Τα καταστήματα Cosmos Sport είναι η Νο1 αμιγώς ελληνική αλυσίδα πώλησης επώνυμων αθλητικών ειδών, που αναπτύσσεται διαρκώς για να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Σε αυτά θα βρεις 90+μάρκες όπως NIKE, adidas, JORDAN, The North Face, Reebok, Vans, Converse, Tommy Hilfiger κ.λ.π που καλύπτουν ανάγκες κάθε αθλητικής δραστηριότητας αλλά και καθημερινού athleisure-lifestyle. Στα καταστήματα βρίσκεις επίσης υπηρεσίες όπως Click n Collect του No1 e-Shop Cosmossport.gr, το μοναδικό σχήμα προνομίων GO COSMOS, δωροεπιταγές για αγαπημένα πρόσωπα και φυσικά το χαμόγελο 300 ανθρώπων που περιμένουν να σε εξυπηρετήσουν!

Το Cosmossport.gr έχει βραβευτεί επί 7 συναπτά έτη ως το "καλυτερο e-Shop αθλητικών ειδών", από τα e-volution awards, τον θεσμό που επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

 

Από 28 Φεβρουαρίου έως 21 Μαρτίου «τρέχουμε Virtual στην κορυφή της πόλης»

-