Μετάθεση Ημερομηνίας Διεξαγωγής Hydra’s Trail Event 2021

Δρομείς και διοργανωτές, με μεγάλη προσμονή αναμέναμε την διεξαγωγή του Hydra’s Trail Event 2021, το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Απριλίου, σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής διεξαγωγής των αγώνων.

 

Όπως είναι βέβαια κατανοητό, με δεδομένη την επιδημιολογική εικόνα που υφίσταται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, αυτό φαντάζει πλέον αδύνατο.

Στην προσπάθειά μας να διαφυλάξουμε την υγεία των αθλητών, των εθελοντών και κατ’ επέκταση όλων των συμμετεχόντων, αλλά ταυτόχρονα να σεβαστούμε την επιθυμία των δρομέων, να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση, οδηγούμαστε στην ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ της ημερομηνίας διεξαγωγής του Hydra’s Trail Event 2021.

 

Νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Hydra’s Trail Event 2021, ορίζεται η 29 & 30 Μαΐου 2021

 

Γνωρίζουμε πως θα υπάρξουν κανόνες και σοβαροί περιορισμοί σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του Hydras’s Trail Event 2021. Για εμάς όμως, μέγιστη σημασία έχει να τρέξουμε και πάλι στα όμορφα μονοπάτια του νησιού με ασφάλεια.

 

Παραμένουμε λοιπόν σε ρυθμούς προετοιμασίας και φυσικά εν αναμονή των ειδικότερων ανακοινώσεων της Πολιτείας, ώστε να προχωρήσουμε επιτέλους, στο πολυπόθητο άνοιγμα των εγγραφών για το Hydra’s Trail Event 2021!!

 

www.hydrastrail.gr info@hydrastrail.gr hydrastrailevent HydrasTrail

 

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν σε επόμενη επικοινωνία μας μαζί σας, όταν φυσικά θα υπάρξει η κατάλληλη ενημέρωση από τις Πολιτειακές Αρχές, σχετικά με τα μέτρα και τις ρυθμίσεις για την ασφαλή διεξαγωγή αγώνων.

Το νέο μας ραντεβού για το Σαββατοκύριακο 29 & 30 Μαΐου 2021 είναι στην Ύδρα και μένουμε αισιόδοξοι!!!

Υγεία και καλές προπονήσεις σε όλους!

 

Οργανωτική Επιτροπή

Hydra’s Trail Event

-