Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος - Ενεργοποίηση προγράμματος ανάπτυξης ιστιοπλοΐας για ΑμεΑ, με δωρεά απευθείας σε έξι τοπικούς ομίλους

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) εκπληρώνει την πρόσφατη δέσμευσή του, μετά την ανάκληση της δωρεάς προς την Ε.Ι.Ο., ενεργοποιώντας ξανά το πρόγραμμα ανάπτυξης ιστιοπλοΐας για ΑμεΑ, με δωρεά απευθείας σε έξι τοπικούς ομίλους

 

Το ΙΣΝ προσπαθεί πάντα να λειτουργεί προς όφελος των τελικών αποδεκτών κάθε δωρεάς και, κατά συνέπεια, στη συγκεκριμένη περίπτωση, των αθλούμενων ΑμεΑ.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), σε συνέχεια της αναστολής και μετέπειτα ανάκλησης της ευρείας δωρεάς του προς την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (ΕΙΟ) λόγω σειράς καταγγελιών για σοβαρά παραπτώματα με αποδέκτη την Ομοσπονδία, ενεργοποιεί δωρεά απευθείας σε έξι αναγνωρισμένους ναυτικούς και ιστιοπλοϊκούς ομίλους σε όλη τη χώρα,  με σκοπό την απρόσκοπτη υλοποίηση του προγράμματος ανάπτυξης ιστιοπλοΐας για ΑμεΑ. Το πρόγραμμα προσφέρει μαθήματα ιστιοπλοΐας για άτομα με αναπηρία, δημιουργώντας όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που θα διασφαλίσουν την άρτια υλοποίησή του από τους συγκεκριμένους ομίλους.

 

Αποδέκτες της νέας δωρεάς του ΙΣΝ είναι οι Ναυτικοί Όμιλοι της Αλεξανδρούπολης, της Χίου, της Θεσσαλονίκης, ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου και Αργοναυτών, καθώς και οι Ιστιοπλοϊκοί Όμιλοι Πάτρας και Ηρακλείου.

 

Με τη νέα αυτή πρωτοβουλία, το ΙΣΝ υλοποιεί τη δέσμευσή του να συμβάλει στην ανάπτυξη της ιστιοπλοΐας για ΑμεΑ σε όλη τη χώρα, με σκοπό να τους προσφέρει περισσότερες δυνατότητες για άθληση ή και αναψυχή, ενισχύοντας ταυτόχρονα την κοινωνικοποίηση και κοινωνική ένταξη των ανθρώπων με αναπηρία, καθώς και τη σωματική ενδυνάμωση μέσω της δραστηριότητάς τους στη θάλασσα.

 

 

Σχετικά με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

 

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς στον κόσμο και πραγματοποιεί δωρεές σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, στους τομείς της τέχνης και του πολιτισμού, της παιδείας, της υγείας και του αθλητισμού, και της κοινωνικής πρόνοιας. Το ΙΣΝ ενισχύει οργανισμούς και προγράμματα, παγκοσμίως, που αναμένεται να επιφέρουν αισθητά, διαχρονικά και θετικά αποτελέσματα  ευρέως στην κοινωνία και επιδεικνύουν αποτελεσματική διοίκηση και σωστή διαχείριση. Το Ίδρυμα στηρίζει επίσης προγράμματα που συμβάλλουν στη συνεργασία φορέων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ως αποτελεσματικά μέσα υποστήριξης του κοινού καλού.

 

Από το 1996, το ΙΣΝ έχει διαθέσει συνολικά άνω των $3.1 δισεκατομμυρίων, μέσω 4.900 και πλέον δωρεών σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, σε περισσότερες από 130 χώρες ανά τον κόσμο.

 

Μάθετε περισσότερα για το έργο του ΙΣΝ σε όλο τον κόσμο στο SNF.org

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι