Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Virtual 44ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας

Η αβέβαιη κατάσταση που επικρατεί στο θέμα της πανδημίας του COVID-19, δεν μας επιτρέπει να διοργανώσουμε φέτος τον 44ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χλμ. με την μορφή που γνωρίζουμε όλοι μας.

 

Προτεραιότητά μας είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι δρομείς, εθελοντές, θεατές και εργαζόμενοι του αγώνα να αισθάνονται ασφαλείς και να απολαμβάνουν πλήρως το γεγονός χωρίς φόβο που να σχετίζεται με την υγεία και την ασφάλειά τους, αλλά και ατόμων με τα οποία έρχονται σε επαφή.

 

Έχουμε όμως υποχρέωση να συνεχίσουμε αυτό τον Ιστορικό θεσμό για την χώρα μας, για αυτό και θα διεξάγουμε τον 44ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χλμ. σε Virtual μορφή, όπως πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το φθινόπωρο ο αντίστοιχος αγώνας των 10 χλμ. 

 

Στόχος μας είναι να συνεχιστεί έστω και με αυτή την διαφορετική μορφή ο αγώνας αλλά και να δυναμώσουμε το ηθικό όλων των δρομέων και παράλληλα να τονιστεί η αναγκαιότητα της υπεύθυνης στάσης απέναντι στον εαυτό μας και το κοινωνικό σύνολο.

 

Τον αγώνα αυτό θα τον δώσουμε ο καθένας μας ξεχωριστά, με υπευθυνότητα και ακολουθώντας όλους τους κανόνες προστασίας και υγιεινής, αλλά και παράλληλα όλοι μαζί ενωμένοι.

 

Με αυτό τον τρόπο ο ιστορικός αγώνας μας, προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής και έτσι φέτος προσφέρει τη δυνατότητα στους φίλους του,  σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, να συμμετάσχουν με ασφάλεια στον Virtual 44ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας.

 

Ο Virtual αγώνας θα διεξαχθεί με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, από την Κυριακή 7 Μαρτίου έως την Κυριακή 4 Απριλίου και θα περιλαμβάνει αγώνες 21χλμ., 10χλμ. και 5χλμ.

 

Οι εγγραφές του αγώνα ξεκινούν αύριο, Κυριακή 7 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 31 Μαρτίου.

 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να ανεβάσουν την επίδοσή τους στην εφαρμογή του αγώνα από το Σάββατο13 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 4 Απριλίου.

 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο athenshealthrun.gr

Η Οργανωτική Επιτροπή


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00