Νέα ημερομηνία για το Skyros Run

Η ομάδα του SKYROS RUN λαμβάνοντας υπόψη όλες τις εξελίξεις που βιώνει η χώρα μας λόγω της πανδημίας του COVID 19 ανακοινώνει την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής της διοργάνωσης.

 

Το SKYROS RUN ορίζεται εκ νέου για το Σάββατο 28 Αυγούστου 2021 με το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα και παροχές προς τους δρομείς.

H περίοδος των εγγραφών έχει ήδη ξεκινήσει. Οι εγγραφές γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.skyrosrun.com

Όσοι δρομείς είχαν εγγραφεί και στον περυσινό αγώνα και δεν είχαν επιλέξει την επιστροφή του κόστους συμμετοχής παρακαλούνται να εγγραφούν εκ νέου με την υποσημείωση ότι έχουν εξοφλήσει την εγγραφή τους από το 2020.

Με αισιοδοξία ατενίζουμε το μέλλον και σύντομα αναμένουμε να τρέξουμε μαζί στους δρόμους της Σκύρου.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους δρομείς που όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα στήριξαν την προσπάθεια μας με κάθε δυνατό τρόπο.

Ευχαριστούμε επίσης τους χρυσούς μας χορηγούς, την Aegean Airlines, τη Σκυρος Ναυτική Εταιρεία και το Korela Store που στέκονται αρωγοί στην υλοποίηση της διοργάνωσης καθώς επίσης και το ΠΕΑΠ Δήμου Σκύρου που συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα την διοργάνωση με ζήλο και αποφασιστικότητα.

Μείνετε συντονισμένοι.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε στο skyrosrun@gmail.com

#Be1ofUs

https://www.instagram.com/skyrosrun/

 

 
 
 

Τελευταία Νέα

Γιορτή Μητέρας 2021

Γιορτή Μητέρας 2021

Μαϊ 07, 2021 Rate: 0.00

Καλεντάρι

5ο Lailias Mountain Running

5ο Lailias Mountain Running

Μαϊ 09, 2021 Rate: 0.00

Levadia Virtual challenge RUN & BIKE

Levadia Virtual challenge RUN …

Μαϊ 10, 2021 Rate: 0.00

Αποτελέσματα