Η Μαρία Μπελιμπασάκη καταγγέλει την Τασούλα Κελεσίδου

Η Μαρία Μπελιμπασάκη με δήλωσή της καταγγέλει την υποψήφια για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ Τασούλα Κελεσίδου ότι σε τηλεφωνική τους συνομιλία δέχτηκε bullying με αφορμή την πρωτοβουλία της να ενημερώσει τους αθλητές για την διαδυκτιακή συζήτηση με την άλλη υποψήφια Σοφία Σακοράφα.

Η δήλωσή της:

 

«Κατόπιν απόφασης των Αθλητών, βρίσκομαι στη θέση του εκπρόσωπου των Αθλητών βάσει νόμου. Κύριο μέλημά μου είναι να υποστηρίζω τους συναθλητές μου και να βοηθώ ώστε να λύνονται τα προβλήματα μας. Αυτό έχει συμβεί μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες, εντελώς διαφανείς. Από εκεί και πέρα, δεν έχω καμία ανάμειξη με τις εκλογές της Ομοσπονδίας.

Όσα επιχειρεί να μου προσάψει η κ. Κελεσίδου είναι εντελώς ανυπόστατα και δεν πρόκειται να δεχθώ ξανά κανενός είδους bullying. Μόνο και μόνο επειδή προσπαθεί να καλύψει δικές της παραλήψεις ή επειδή σε κάποιους δεν αρέσει το γεγονός ότι είμαι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις που έχω αναλάβει.

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση, διότι έχει υπάρξει και η ίδια αθλήτρια, αλλά παρόλα αυτά με τη συγκεκριμένη στάση της δείχνει ότι αντιμετωπίζει μεγάλη δυσκολία στον τρόπο προσέγγισης και επαφής με τους ίδιους τους Αθλητές. Πόσο πιθανό είναι να αλλάξει αυτό σε περίπτωση που βρεθεί στη θέση του Προέδρου;

Εν πάση περιπτώσει, δεν θα δώσω περισσότερη έκταση σε αποπροσανατολισμούς και καπρίτσια. Εδώ έχουμε δουλειά να κάνουμε. Όποιος επιθυμεί να έρθει σε επαφή μαζί μας, είτε λέγεται Σακοράφα, είτε Κελεσίδου, είτε όπως θέλει, γνωρίζει πολύ καλά πού βρισκόμαστε και ότι είμαστε κάτι παραπάνω από ανοιχτοί σε οποιαδήποτε συνομιλία».

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

7th Lycabettus Run - Αναβολή

7th Lycabettus Run - Αναβολή

Φεβ 28, 2021 Rate: 0.00

Salewa Rogkas

Salewa Rogkas

Φεβ 28, 2021 Rate: 0.00

Αποτελέσματα