ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οργανωμένη εκδρομή του συλλόγου ΣΔΥ Πάτρας σε συνδιοργάνωση με τον ΣΜΑΧ Φειδιππίδη, είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 4 Απριλίου, στον αγώνα θυσίας των 9.200μ του Μεσολογγίου

Η δεύτερη οργανωμένη εκδρομή του συλλόγου μας σε συνδιοργάνωση με τον ΣΜΑΧ Φειδιππίδη, είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 4 Απριλίου, στον αγώνα θυσίας των 9.200μ του Μεσολογγίου. Η ώρα διεξαγωγής είναι 13.00.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι θέσεις για τη δωρεάν μετακίνηση είναι 50 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δηλώσεις θα γίνονται είτε τηλεφωνικώς, στο 6936144046 (Ζορμπάς Χρήστος), είτε στο μεηλ sdypatras@gmail.com, είτε στη σελίδα του Συλλόγου (εδώ) και όχι στο προφιλ του συλλόγου. Κατά τη δήλωσή σας, αναφέρατε το ονοματέπωνυμο, έτος γέννησης και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Πρόγραμμα εκδρομής:

- Η συγκέντρωση για την αναχώρηση θα πραγματοποιηθει στις 10.00 στο Παμπελοπονησιακό στάδιο και η αναχώρηση στις 10.15
- Αναχωρώντας από την Πάτρα οδηγούμαστε στο χώρο εκκίνησης του αγώνα
- Από την εκκίνηση και μιάμιση ώρα αργότερα το λεωφορείο που θα περιμένει στον τερματισμό θα οδηγήσει τους αθλητές σε σε χώρο αποδυτηρίων για ντους και αλλαγή ρούχων.
- Εν συνεχεία θα υπάρξει ελεύθερος χρόνος στην πόλη του Μεσολογγίου
- Για όσους επιθυμούν, θα δοθεί ειδικό ραντεβού σε προκαθορισμένη ώρα ώστε με συνοδεία αστυνομίας τα μέλη της αποστολής να εισέλθουν σε ειδικό χώρο διαμορφωμένο για αυτούς, στον κήπο ηρώων όπου θα παρακολουθήσουν την παρέλαση και τους εορτασμούς.
- Με το πέρας της παρέλασης, αναχωρούμε για την Πάτρα.

-