Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Live ενημέρωση για το πρωτάθλημα της HARTA στις 24 Δεκεμβρίου

Την Πέμπτη 24/12 στις 9:00 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για το ευρύ κοινό μέσω live streaming από τη Σελίδα της HARTA στο Facebook.

 

Η ενημέρωση θα αφορά το σχεδιαζόμενο πρωτάθλημα της HARTA, όπως και το σύστημα βαθμολογίας των αθλητικών επιδόσεων στο ορεινό τρέξιμο. Εισηγητές θα είναι, ο Λάζαρος Ρήγος για το πρωτάθλημα και ο Θρασύβουλος Μαρκογιαννόπουλος για τη βαθμολογία.

Μετά την εισήγηση από την πλευρά των εκπροσώπων της HARTA, θα απαντηθούν ζωντανά όλες οι ερωτήσεις και τα θέματα που θα αφορούν την παρουσίαση αλλά και όχι μόνον αυτά και θα τεθούν από το κοινό με μορφή σχολίων στην ανάρτηση του live streaming. Για λόγους εύρυθμης λειτουργίας και ροής της παρουσίασης, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα ζωντανής συμμετοχής του κοινού, παρά μόνο υποβολής γραπτών ερωτημάτων. Η παρουσίαση κρίθηκε αναγκαία μετά τη διαπίστωση ότι μεγάλο μέρος της κοινότητας του ελληνικού ορεινού τρεξίματος δεν έχει κατανοήσει λεπτομέρειες του πρωταθλήματος ελληνικών αγώνων της HARTA.

Συντονιστείτε στη Σελίδα της HARTA στις 9:00 το βράδυ της Πέμπτης 24 Δεκεμβρίου, μια βραδιά γεμάτη πραγματικό ορεινό τρέξιμο!

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00