Κυκλοφόρησε ο «Μαραθώνιος του Σαράντη», το βιβλίο της Άντζελας Τερζή

Η γνωστή σε όλους μας δρομέας Άντζελα Τερζή ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο fb την κυκλοφορία του βιβλίου της ο «Μαραθώνιος του Σαράντη».

 

Πρόκειται για ένα παιδικό βιβλίο με πρωταγωνιστή μια σαρανταποδαρούσα, που θα επιχειρήσει να τρέξει έναν ολόκληρο μαραθώνιο. Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα διαβάσετε μαζί με τα παιδιά σας από το βιβλίο. Εμείς να ευχηθούμε να είναι καλοτάξιδο με πολλές πωλήσεις, καθώς τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν για κοινωνικό σκοπό.

 

Η ανάρτηση της Άντζελας Τερζή:

 

Φέτος είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους μας, για τον καθένα με διαφορετικό τρόπο. Η πανδημία έχει φέρει τα πάνω κάτω, κι έχει διαταράξει την καθημερινότητά μας, όπως καμία άλλη εποχή. Έτσι ξεκίνησε η χρονιά, κι έτσι τελειώνει. Στη λήξη της όμως έρχεται η πραγματοποίηση ενός ονείρου μου, με την έκδοση του πρώτου μου παιδικού βιβλίου.

Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πως γράφω πολλά χρόνια τώρα, πως έχω καταπιαστεί με διάφορους τομείς, από τον αθλητικό χώρο μέχρι την ποίηση και την επιστημονική φαντασία. Όμως κάτι που δεν ήταν γνωστό, ήταν η αγάπη μου για την παιδική λογοτεχνία. Καθώς το μέλλον μας είναι τα παιδιά, θεωρώ πως είναι σημαντικό, στις μικρές ηλικίες, να μεταφέρονται σ’ αυτά μηνύματα ζωής και αξιών.

Έτσι δημιουργήθηκε ο «Μαραθώνιος του Σαράντη», μια ιστορία που μας διδάσκει μέσα από την περιπέτειά του, πως δεν πρέπει να φοβόμαστε το διαφορετικό και πως όλοι έχουμε την αξία και τον ρόλο μας στη ζωή. Ο Σαράντης, μια σαρανταποδαρούσα, θα επιχειρήσει να τρέξει έναν ολόκληρο μαραθώνιο, για να μας αποδείξει, μαζί με τους φίλους του, πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε όνειρα και να μην το βάζουμε κάτω.

Τα έσοδα του βιβλίου θα δοθούν σε πωλητές της ΣΧΕΔΙΑΣ, στους γνωστούς μας πωλητές με τα κόκκινα γιλέκα. Και μάλιστα θα δοθούν χέρι - χέρι, μοιρασμένα ατομικά, ώστε ο καθένας από αυτούς να καλύψει όποια ανάγκη έχει μεγαλύτερη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην φίλη μου

Eleni Ischaki

που αγάπησε από την πρώτη στιγμή τον Σαράντη, και με το ταλέντο της φρόντισε για την εικονογράφηση του βιβλίου μου.

Η πώληση του βιβλίου μπορεί να γίνει είτε σε απευθείας επικοινωνία μαζί μου, είτε από την ιστοσελίδα του εκδοτικού οίκου «Οσελότος», www.Ocelotos.gr. και η τιμή του είναι στα 10ευρώ.

https://www.ocelotos.gr/.../%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE...

https://issuu.com/ocelotos/docs/marathonios

 

 
 
 

Αποτελέσματα