Βράβευση για το 6ο Lycabettus Run στα Sports Marketing Awards 2020

Bronze βραβείο στην κατηγορία “Running & Live Well” της ενότητας Best Sports Events

 

    Την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η απονομή των Sports Marketing Awards 2020, των επιχειρηματικών βραβείων που διοργάνωσε για 4η χρονιά το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications με στόχο να αναδείξει τις βέλτιστες πρακτικές στις ενότητες “Best in Sports Marketing”, “Best Sports Events”, “Best Content for Sports” και “Best Sports Sponsorships”.

 

 

Το 6th Lycabettus Run, η αγαπημένη και δημοφιλής διοργάνωση τρεξίματος που συνδυάζει τις ομορφιές του φυσικού τοπίου του Λυκαβηττού με την άσκηση, απέσπασε το bronze βραβείο στην κατηγορία “Running & Live Well” της ενότητας Best Sports Events, απέναντι σε πολλές και σημαντικές υποψηφιότητες, καθώς φέτος σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών.

 

Η βράβευση αποτελεί μια σημαντική ηθική επιβράβευση στις προσπάθειες της οργανωτικής ομάδας για συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συμμετέχοντες αθλητές – δρομείς σε κάθε διοργάνωση. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που το Lycabettus Run κάθε χρόνο σημειώνει νέο ρεκόρ συμμετοχών. Οι παροχές που λαμβάνουν οι συμμετέχοντες, δύσκολα απαντώνται σε αντίστοιχες διοργανώσεις.

 

Ο project manager της MYSPORTEVENT Δημήτρης Θώδης κατά την παραλαβή του βραβείου

 

Μεγάλο μέρος της επιτυχίας του Lycabettus Run οφείλεται στην αμέριστη υποστήριξη του St. George Lycabettus Lifestyle Hotel, καθώς εκτός του ότι αποτελεί σημείο αναφοράς της διοργάνωσης (Εκκίνηση – Τερματισμός – Λειτουργία γραμματείας παραλαβής), παρέχει το προσωπικό του και τους χώρους υποδομής στη διάθεσή της.

 

Επίσης η βράβευση αποτελεί μια συνέχεια της υποστήριξης που έλαβε η διοργάνωση με την μορφή αιγίδας από σημαντικούς θεσμικούς φορείς:

 

  • Ε.Ο.Τ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού)
  • Περιφέρεια Αττικής
  • Π.Σ.Α.Τ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου)

 

 

Ραντεβού στις 28 Φεβρουαρίου 2021 για το 7th Lycabettus Run!!!!!

 

“Η Κορυφή της πόλης σε περιμένει”

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

5th Veikou Trail

5th Veikou Trail

Ιαν 24, 2021 Rate: 0.00

"ΛΕΒΑΔΟΣ mountain trail" 2021

"ΛΕΒΑΔΟΣ mountain trail…

Ιαν 24, 2021 Rate: 0.00

Αποτελέσματα