Υπερήφανοι υποστηρικτές τα Μουσεία Αργυροτεχνίας Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη

Τα δύο μουσεία των Ιωαννίνων με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα συμμετέχουν και φέτος στον θεσμό του Lake Run Proud Partners.

 

Δωρεάν θα είναι έως την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου η είσοδος στο Μουσείο Αργυροτεχνίας για τους δρομείς και εθελοντές του Ioannina Lake Run. Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς ανοίγει τις πύλες του Μουσείου σε όσους έχουν προμηθευτεί το ειδικό βραχιολάκι της διοργάνωσης, είτε συμμετέχοντας ως δρομείς στους αγώνες του Γύρου Λίμνης των 30 χλμ. και στον Παραλίμνιο Δρόμο 5 χλμ, είτε προσφέροντας ως εθελοντές. Το Μουσείο Αργυροτεχνίας αποτελεί υπερήφανο υποστηρικτή του Γύρου Λίμνης από την πρώτη χρονιά του θεσμού Lake Run Proud Partners.

Μειωμένη θα είναι η τιμή του εισιτηρίου για το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη για τους δρομείς και εθελοντές του Ioannina Lake Run.

Το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων, που αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές για όσους επισκέπτονται τα Γιάννενα, συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά στο θεσμό Lake Run Proud Partners, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους έχουν το ειδικό βραχιολάκι να το επισκεφθούν με μόλις 3 ευρώ αντί των 6 ευρώ που είναι η κανονική τιμή του εισιτηρίου. Η μειωμένη τιμή ισχύει έως την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου.

-