Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Μπουζάνη από τον ΣΔΥ Αθήνας

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας αποχαιρετούν με  θλίψη ένα εκλεκτό Μέλος τους, τον Γιώργο Μπουζάνη.

 

Γιώργο το 2010 ήρθες στον Σύλλογο, ο φίλος σου Στέλιος  Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου μας μίλησε για  Εσένα, για την υπόσχεση που έδωσες νοερά στον χαμένο μικρό σου αδελφό να τρέξεις στον Μαραθώνιο που αυτός ήθελε και ετοιμαζόταν να λάβει μέρος. Πράγματι κράτησες την υπόσχεση και τερμάτισες  εκείνο τον Μαραθώνιο για τον αδελφό σου, σήμερα όλα αυτά έρχονται στην μνήμη και μας θυμίζουν το ήθος και την σεμνότητα που σε διέκριναν  και το χαρούμενο πάντοτε πρόσωπό σου.

Tα χρόνια πέρασαν οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις σε κράτησαν μακριά από τον Σύλλογο.

Αρχές Αυγούστου συναντηθήκαμε σε ένα χώρο ιδιαίτερο για Εσένα, με ρώτησες όταν σε κοίταξα προσπαθώντας να θυμηθώ το όνομά σου, δεν με γνωρίζετε;  Γιώργο είπα, είσαι ο Γιώργος  Μπουζάνης;

Γιώργο τα μάτια σου ήταν το σημείο που σε γνώρισα, τα γελαστά μάτια σου τώρα ήταν θλιμμένα, μιλήσαμε αρκετή ώρα ώσπου να φτάσει η στιγμή που περίμενες.

Σήμερα Όλοι Εμείς σε αποχαιρετούμε

Ευχόμαστε στην Οικογένειά σου να έχει Δύναμη για να αντέξει το φευγιό σου

Εμείς θα κρατήσουμε στην θύμησή σου το γεμάτο δάκρυα πρόσωπό σου καθώς μιλούσες για  την υπόσχεσή σου στον μικρό σου Αδελφό στην γιορτινή μας εκδήλωση το 2010.

 

Ελένη Μπερτσάτου

-