ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Νέες επιτυχίες για το Σύλλογο Δρομέων Καρδίτσας στον 8ο ημιμαραθώνιο Θ. Σταμόπουλος

Την Κυριακή 15 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε για 8η χρονιά ο ημιμαραθώνιος Θ. Σταμόπουλος με εκκίνηση την Καλαμπάκα και τερματισμό τα Τρίκαλα. Ο αγώνας φέτος είχε ρεκόρ συμμετοχών αφού χιλιάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό έλαβαν μέρος.

Ο Σύλλογος Δρομέων Καρδίτσας συμμετείχε για μια ακόμη χρονιά. συνεχίζοντας τις επιτυχημένες εμφανίσεις του. Στον αγώνα δρόμου, η Πίγγιου Ειρήνη τερμάτισε πρώτη στον ημιμαραθώνιο στην κατηγορία έως 25 ετών με ατομικό ρεκόρ και δεύτερος ο Φιλίππου Σωτήρης με ατομικό ρεκόρ στην κατηγορία του. Ο Παλούκης Χρήστος σε αγώνα 6 χλμ. κατέλαβε την τρίτη θέση με ατομικό ρεκόρ. Την πρώτη θέση κατέλαβε και ο βετεράνος αθλητής Λάππας Στέργιος στην κατηγορία του!

Δυνατή συγκρότηση του συλλόγου με αθλητές που αγαπούν το τρέξιμο και εκπροσωπούν με πάθος συλλογικά κάθε φορά το νομό Καρδίτσας μας ενθαρρύνουν να συνεχίζουμε δυναμικά το έργο μας. Οι δρομείς του συλλόγου  ήταν οι: Μυλωνάς Δημήτρης, Χαντσούλης Νικόλαος, Φλώρος Αναστάσιος, Κατσαρός Δημήτρης, Λάππας Στέργιος, Καρέτσος Γεωργιος, Τσιάκας Κώστας, Μπαντέλας Ευάγγελος, Ζάχου Μαρία, Τσιαφίτσα Ελένη, Παλοήκης Χρήστος, Πίγγιου Ειρήνη, Φιλίππου Σωτήρης, Γκορίλας Παναγιώτης, Παλαιοχωρίτης Δημήτρης, Νάσιος Χρήστος, Ντάκος Θωμάς, Κουτσός Κων/νος, Γκορίλας Βασίλης, Νταντας Αποστόλης, Μπαρτζιώκας Δημήτρης.

Ο σύλλογος οργανώνεται και συνεργάζεται με μέλη προπονητές για όλα τα αγωνίσματα του στίβου σχολές κτλ με την κυρία Κουζιου Δήμητρα 6976488412 και Μυλωνά Δημήτρη 6978262527. Δηλώσεις συμμετοχής για αγώνες δρόμου στον πρόεδρο Βησσάρη Ζησόπουλο (6984993437) email sdkarditsas@yahoo.gr

-