Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Χρονομέτρηση με τεχνικά μέσα θα διαθέτει το Ios Adventure 2020

Η οργανωτική επιτροπή του Ios Adventure, θα ήθελε να ενημερώσει τους αθλητές που επιθυμούν να συμμετέχουν στη διοργάνωση, ότι ο αγώνας φέτος δεν θα διαθέτει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

 

Έχοντας εργαστεί σκληρά από το Μάιο, για τον καθορισμό, τον καθαρισμό και τη σηματοδοσία νέων διαδρομών (σχεδόν 8 χιλιόμετρα μονοπατιών που είχαν «ρουμανιάσει» με τα χρόνια), λάβαμε εξ’ αρχής τη μεγάλη απόφαση να πραγματοποιήσουμε τους αγώνες, σε σεβασμό προς τους παλιούς και τους νέους αθλητές που επιθυμούν να γνωρίσουν το νησί που εμείς λατρεύουμε.

 

Οι ελάχιστοι οικονομικοί πόροι που μας διατέθηκαν, καθιστούν απαγορευτική τη χρήση ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και προκειμένου να μην ακυρωθεί ο αγώνας, αποφασίσαμε η χρονομέτρηση να γίνει με τη χρήση τεχνικών μέσων (χρονόμετρα).

 

Για το λόγο αυτό, όσοι αθλητές έχουν κάνει εγγραφή και επιθυμούν την επιστροφή των χρημάτων τους, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας στο iosadventuregr@gmail.com.

 

Από την πλευρά μας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στις επιχειρήσεις που σε πείσμα των αντίξοων συνθηκών, συνεχίζουν να μας υποστηρίζουν:

 

X-treme stores, για την παροχή ηλεκτρολυτών

Naturals, για την παροχή flapjack

Planet Fruits, για την παροχή μπανανών

Crispy King, για την παροχή ρυζογκοφρετών

Nomad Honey, για την παροχή τζελ ενέργειας

Eau Thermale Avene, για τα αντιηλιακά

Hansaplast, για τα Cooling Jel

Life Green, για τα δώρα προς τους αθλητές

Τις εταιρείες Ζante Ferries & SeaJets για τις γενναίες εκπτώσεις προς τους αθλητές

Την εταιρεία STHIL για τη χορηγία χορτοκοπτικού μηχανήματος, με το οποίο καθαρίσαμε όχι μόνο τις διαδρομές των αγώνων, αλλά και τα υπόλοιπα  μονοπάτια του νησιού μας, δράσεις τις οποίες οργανώνουμε μέσα από το iospaths.gr

 

Τις δεκάδες τοπικές επιχειρήσεις και εθελοντές, οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο πάθος και την αγάπη για το νησί μας.

 

Η διοργάνωση καλεί όσους αθλητές επιθυμούν να συμμετέχουν στους αγώνες και να γνωρίσουν ένα νησί το οποίο διαρκώς ανακαλύπτουμε και σας το προβάλλουμε μέσα από τις νέες διαδρομές μας, να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους το αργότερο έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

 

Στο πλαίσιο προβολής του νησιού, όλοι οι παιδικοί αγώνες  για τους συμμετέχοντες θα διεξαχθούν χωρίς κόστος, (απαιτείται εγγραφή στη φόρμα εγγραφής), καθώς επίσης και το κυνήγι θησαυρού που θα πραγματοποιηθεί στο Μυλοπότα, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου.

 

Κάντε την εγγραφή σας στον αγώνα εδώ

Δείτε στιγμιότυπα από τους αγώνες του 2019 εδώ

Κάντε την εγγραφή σας στο newsletter για να μαθαίνετε πρώτοι νέα και να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00