Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 14ο Ορεινό Μαραθώνιο Οίτης “Hercules”

Για τη 14η διοργάνωση οι εγγραφές άνοιξαν  την Παρασκευή 17/7/2020 και συνεχίζονται, μέχρι την κάλυψη των 150 συμμετοχών, για τον κάθε αγώνα και συνολικά, όχι πάνω από 450 συμμετοχές.

Οι τρεις διαδρομές της δέσμης Ορεινών αγώνων της Οίτης, Hercules Mountain Marathon 42.3 klm, Ellevoros Trail Race 16.2 klm και Farmakides Trail Race 6.4 klm, εκτείνονται στις πλαγιές του μυθικού βουνού του Ηρακλή, με διαφορά μισής ώρας στην εκκίνηση η μία διαδρομή από την άλλη, αλλά και με τμηματικές εκκινήσεις για κάθε αγώνα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο που έχει ήδη δημοσιευθεί.

Στα πλαίσια ενίσχυσης των προληπτικών μέτρων, για την αποφυγή μετάδοσης της πανδημίας, μαζί με το πρωτόκολλο διεξαγωγής των αγώνων, προστίθεται και ένα εργαλείο ακόμη, προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια, για συμμετέχοντες αθλητές, εθελοντές εμπλεκόμενους στην όλη διαδικασία.

Με βάση τις οδηγίες που ισχύουν από την υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ, έχουμε ετοιμάσει έναν  αυτόματο μηχανισμό ελέγχου των συμμετεχόντων στους αγώνες για θέματα COVID-19, το οποίο, θα μας παρέχει πληροφορίες για την υγεία των συμμετεχόντων αθλητών, πριν τον αγώνα αλλά και μετά. Όλοι οι αθλητές θα κληθούν να απαντήσουν σε μερικές πολύ απλές ερωτήσεις, για την κατάσταση της υγείας τους, τρεις ημέρες πριν τους αγώνες και δυο ημέρες μετά.  Οδηγίες και αναλυτική ενημέρωση, θα σταλεί στα e-mail των  συμμετεχόντων έγκαιρα.

 

Μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα της διοργάνωσης: https://herculesmarathon.gr/ όπου εκτός από την εγγραφή σας, μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις διαδρομές, το πρωτόκολλο αγώνα αλλά και τυχόν αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν.

 

Η Οργανωτική Επιτροπή

 

-

  

-

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00