Οριστική ματαίωση του 5ου Andros Trail Race

Αγαπητές Αθλήτριες, Αγαπητοί Αθλητές, Αγαπητοί Φίλοι, 

 

Με δεδομένο τη συνέχιση των κυβερνητικών μέτρων πρόληψης, προστασίας και αντιμετώπισης του κορονοϊού, αποφασίσαμε την αναβολή διεξαγωγής του 5ου Andros Trail Race, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για 26 & 27 ΣΕπτεμβρίου 2020.

Οι νέοι κανόνες και με αυστηρή τήρηση του ισχύοντος Υγειονομικού Πρωτοκόλλου, επιβάλλουν λιγότερους δρομείς, μεμονωμένες ή ατομικές εκκινήσεις, περισσότερους εθελοντές, τήρηση αποστάσεων και αυστηρά  μέτρα προστασίας σε κάθε διαδικασία της οργάνωσης. 

Με βάση αυτά τα δεδομένα, θεωρούμε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολη η εξασφάλιση της απρόσκοπτης διεξαγωγής ενός αγώνα σαν αυτό του Andros Trail Race, και σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε οι συμμετέχοντες να εκτεθούν σε οποιονδήποτε  κίνδυνο για την υγεία τους.

Ευελπιστούμε ότι οι συνθήκες της επόμενης χρονιάς θα επιτρέψουν τη διοργάνωση του 5ου Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος στην Άνδρο, στις 25 & 26 Σεπτεμβρίου 2021, πιστοί στο τελευταίο σαββατοκύριακό του Σεπτέμβρη! 

Σας προσκαλούμε όμως αυτό το Σάββατο 22 Αυγούστου να τρέξουμε τη μικρή διαδρομή των 10 χλμ, να θυμηθούμε τις ομορφιές της διαδρομής και να προπονηθούμε. Οδηγός της διαδρομής ο Δημήτρης Τρουπής από το Advendure που φέτος κάνει τις διακοπές του στην Άνδρο. 

Ραντεβού στην πλατεία του Όρμου Κορθίου, εκκίνηση 09.00. Ελεύθερη Συμμετοχή.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής  με email στο Info@onefootforward.gr ή τηλεφωνικά 6937236362