Κανονικά θα διεξαχθεί το Ios Adventure 2020

To Ios Adventure τώρα και με νέους αγώνες Virtual!!!

 

Οι νέες συνθήκες απαιτούν την προσαρμογή όλων μας στα νέα δεδομένα. Για το λόγo αυτό η οργανωτική επιτροπή του Ios Adventure, σε στενή συνεργασία με το Racefinder, την  πρώτη πλατφόρμα εικονικών αγώνων, παρέχει στους αθλητές τη δυνατότητα να πάρουν μια γεύση από την αθλητική διοργάνωση που θα διεξαχθεί στην Ίο, 19-20 Σεπτεμβρίου.

Οι αθλητές που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Ios Adventure VR, μπορούν να το κάνουν με δύο τρόπους:

Αθλούμενοι στην περιοχή στην οποία βρίσκονται: Στην περίπτωση αυτή, κάνουν εγγραφή στο Racefinder επιλέγοντας τον αγώνα VR που επιθυμούν και αφού ανεβάσουν το αρχείο της διαδρομής τους,  τους αποστέλλεται το μετάλλιο του αγώνα.

Αθλούμενοι στην Ίο. Στην περίπτωση αυτή,  κάνουν εγγραφή στο Racefinder, επιλέγοντας τον αγώνα Participate on Ios που επιθυμούν και κατόπιν επικοινωνούν με τη διοργάνωση του αγώνα (στο 6978123882 ή στο iosadventuregr@gmail.com) για την παραλαβή του πακέτου αθλητή. Για τους αγώνες ορεινού τρεξίματος, Ios Trail Race 14km & Ios Run the Churches 6 km,  το πακέτο αθλητή περιλαμβάνει τεχνικό μπλουζάκι, βαμβακερή τσάντα και μετάλλιο. Για τους αγώνες κολύμβησης Ios Swim 1,5 km & 3 km, περιλαμβάνει μετάλλιο και σκουφάκι κολύμβησης, ενώ για τους αγώνες aquathon (κολύμβηση 0,750 km, τρέξιμο 6 km / κολύμβηση 1,5 km, τρέξιμο 14 km), περιλαμβάνει το πακέτο των αγώνων τρεξίματος και το σκουφάκι κολύμβησης. Οι αθλητές παροτρύνονται να τρέξουν τις αυθεντικές διαδρομές της διοργάνωσης όπως περιγράφονται παρακάτω, σε περίπτωση όμως που ευτό δεν είναι δυνατό, θα πρέπει να ολοκληρώσουν διαδρομές αντίστοιχης απόστασης. Στη συνέχεια, οι αθλητές ανεβάζουν το αρχείο της διαδρομής τους, και αποκτούν πρόσβαση σε live results. 

Διαδρομές Ios Adventure 2020

Ios Run the Churches. Οι διαγωνιζόμενοι στον αγώνα των 6 χλμ, θα έχουν την ευκαιρία να διασχίσουν τη Χώρα της Ίου και να σκαρφαλώσουν (κυριολεκτικά) στο υψηλότερο σημείο της, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Ο αγώνας ακολουθεί τη διαδρομή Παραλία Μυλοπότα, παραλία Κατσίβελι, Χώρα, Άγιος Νικόλαος, ΚΑΠΗ, παραλία Κατσίβελι, παραλία Μυλοπότα. Μπορείτε να κατεβάσετε τη διαδρομή από εδώ, για να εξοικειωθείτε μαζί της ή για  να συμμετέχετε σε αγώνα VR.  Η διαδρομή και τα υψομετρικά του αγώνα, φαίνονται παρακάτω:

 

 

 

Για τους λάτρεις του aquathlon, η παραπάνω διαδρομή θα συνδυαστεί με κολύμβηση 750μ., που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, σε χρόνο που θα ανακοινωθεί.

Ios Trail Race 14 km. Οι διαγωνιζόμενοι στον αγώνα των 14 χλμ, θα διασχίσουν τη Χώρα και θα τρέξουν και φέτος στα παλιά μονοπάτια του νησιού, στην περιοχή γύρω από τον αρχαιολογικό χώρο του Σκάρκου και στην περιοχή «Περιβόλια» που αναφέρεται στα αρχαία κείμενα.

Ο αγώνας ακολουθεί τη διαδρομή Παραλία Μυλοπότα, παραλία Κατσίβελι, Χώρα,  ΚΑΠΗ, αρχαιολογικός χώρος Σκάρκου, Ελληνικά, Περιβόλια, Άγιος Σπυρίδωνας, Χώρα, παραλία Κατσίβελι, παραλία Μυλοπότα. Μπορείτε να κατεβάσετε τη διαδρομή από εδώ, για να εξοικειωθείτε μαζί της ή για  να συμμετέχετε σε αγώνα VR . Η διαδρομή και τα υψομετρικά του αγώνα, φαίνονται παρακάτω:

 

 

Για τους λάτρεις του aquathlon, η παραπάνω διαδρομή θα συνδυαστεί με κολύμβηση 1500μ., που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, σε χρόνο που θα ανακοινωθεί.

 

Παράταση έκπτωσης σε κατηγορίες αθλητών

Παρατείνεται η έκπτωση σε κατηγορίες αθλητών όπως παρακάτω, μέχρι τις 20 Αυγούστου 2020. Οι αθλητές καλούνται να προβούν σε εγγραφή, αλλά μπορούν να πληρώσουν το αργότερο έως 10 Σεπτεμβρίου

Κατηγορίες δικαιούχων.

Την παραπάνω έκπτωση δικαιούνται οι παρακάτω αθλητές

 

Κανονική τιμή

Τιμή έκπτωσης

Ποσοστό έκπτωσης %

Ios Run the Churches 6km,

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

20

Ios Trail Race 14km, Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

25

20

20

Ios Challenge Fun (0,75km swim & 6km run),

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

25

20

20

Ios Challenge Regular (1,5km swim, 14km run),

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

35

30

14

Αγώνες orienteering (αγωνιστικής τοπογραφίας),

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020,

5 € για έναν αγώνα και 8 € για 2 αγώνες

Ios Swim 1,5km, Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

15

Ios Swim 3km, Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

15

Kids Run, Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020, δωρεάν

δωρεάν

Κατηγορίες δικαιούχων.

Την παραπάνω έκπτωση δικαιούνται οι παρακάτω αθλητές.

Κατηγορία

Ένδειξη στη φόρμα εγγραφής στο πλαίσιο «Σύλλογος»

Αθλητές προηγουμένων ετών

2018 ή 2019 ανάλογα με το έτος συμμετοχής κ δίπλα το όνομα του συλλόγου. Για παράδειγμα 2018-Ios Adventure

Στελέχη του ΥΠΕΘΑ (ΓΕΕΘΑ & Σωμάτων Ασφαλείας)

ΛΣ/ΠΣ/ΕΛΑΣ/ΠΝ/ΠΑ/ΣΞ ανάλογα με το Σώμα και  δίπλα το όνομα του συλλόγου. Για παράδειγμα ΛΣ-Ios Adventure (θα πραγματοποιηθεί έλεγχος ταυτότητας κατά την παραλαβή του πακέτου εγγραφής από τη Γραμματεία)

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Οι παραπάνω εκπτώσεις ισχύουν για το χρονικό διάστημα 20 Ιουλίου – 10 Αυγούστου
  • Για να ισχύσει η έκπτωση πρέπει να πραγματοποιηθεί κατάθεση του ποσού εντός 5 ημερών από την ημερομηνία εγγραφής.
  • Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής δεν γίνονται αλλαγές
  • Οι παραπάνω προσφορές δεν συνδυάζονται τους
  • Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της προσφοράς αν δεν προσκομιστούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ή δεν τηρούνται οι προϋποθέσεις. Στην περίπτωση αυτή ο αθλητής θα πρέπει να καταβάλει στη γραμματεία το αντίστοιχο αντίτιμο.
  • Επιπλέον προσφορές σε δωμάτια ισχύουν για εγγραφές ομάδων άνω των 4 ατόμων. Δείτε τις εδώ. Ο αριθμός των δωματίων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

 

Το αθλητικό event Ios Adventure, αποτελεί συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ιητών.

Κάντε την εγγραφή σας στον αγώνα εδώ

Δείτε στιγμιότυπα από τους αγώνες του 2019 εδώ

Κάντε την εγγραφή σας στο newsletter για να μαθαίνετε πρώτοι νέα και να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα