Αναρρίχηση με Via Ferrata / Πεζοπορία στις Κρεμμύδες

Via Ferrata στην Παλαιόπολη : Η Παλαιόπολη βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Άνδρου, μια πολύ καλά προστατευόμενη περιοχή από την οροσειρά Πέταλο, με πλούσια βλάστηση και δύο εντυπωσιακούς, για τις Κυκλάδες, μικρούς καταρράκτες.

 

Η πρόσβαση στην κορυφή γίνεται από σιδερένια σκαλοπάτια και ασφάλεια με σχοινιά, ενώ η θέα από την κορυφή στη θάλασσα και τα γύρω νησιά είναι μοναδική.
Δεν χρειάζονται τεχνικές γνώσεις, παρά μέτρια φυσική κατάσταση και όρεξη για δράση στη φύση. Τον ειδικό εξοπλισμό - κράνος και ζώνη με ιμάντα εκτόνωσης-σας το παρέχουμε εμείς.
Η καθοδήγηση στην αναρρίχηση και rapel στη Via Ferrata γίνεται από εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους οδηγούς με πολυετή πείρα στα Ελληνικά Βράχια και την Άνδρο.
Μέγιστος Αριθμός Συμμετοχών 7 άτομα .
Δήλωσε Συμμετοχή : https://forms.gle/cntz5bCUzz561k8J8
Κόστος Συμμετοχής 35 ευρώ το άτομο Περιλαμβάνει τον οδηγό, τον εξοπλισμό, νερό και σνακς.

 

 

Ελάτε να γνωρίσουμε ένα παλιό μονοπάτι στη Νότια Άνδρο που ξεκινάει από τις Πηγές των Αηδονίων και καταλήγει στην πανέμορφη παραλία Κρεμμύδες. Απόσταση 6,5 χλμ και διάρκεια πεζοπορίας περίπου 2,5 ώρες. Αρκετός χρόνος για μπάνιο και ξεκούραση και επιστροφή στην αφετηρία με τετρακίνητα αυτοκίνητα ταξί.
Κυριακή 16 Αυγούστου, στις 09.00. Σημείο Συνάντησης Πηγές Αηδονίων - Κόρθι
Δηλώσεις Συμμετοχής : https://forms.gle/hZpaZACuy6KJqyUg6
Κόστος Συμμετοχής 25 ευρώ . Περιλαμβάνει συνοδό/ξεναγό πεζοπορίας με γνώσεις πρώτων βοηθειών, νερά, σνακς, μεταφορικά επιστροφής. 
Ελαχιστος αριθμός συμμετοχών 4 , μέγιστος 12.

 

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

6o Santorini Experience

6o Santorini Experience

Οκτ 02, 2020 Rate: 0.00

Αναβολή POROSEA 2020

Αναβολή POROSEA 2020

Οκτ 03, 2020 Rate: 0.00

Ακύρωση - 7ο Lamia Night & Run 2020

Ακύρωση - 7ο Lamia Night & R…

Οκτ 03, 2020 Rate: 0.00

Αποτελέσματα