Ακύρωση αγώνα δρόμου 4ο Πολύγυρος Run Χαλκιδική

Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα δρόμου 4ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ RUN ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 23 Αυγούστου 2020, λαμβάνοντας υπόψη την έκτακτη και απρόσμενη επιδείνωση της Υγειονομικής κατάστασης στην περιοχή λόγω COVID-19, ανακοινώνει ότι αποφάσισε την Ακύρωση του Αγώνα της Κυριακής 23 Αυγούστου 2020.

 

Η παραπάνω απόφαση ήταν δύσκολη, αλλά επιβεβλημένη, έχοντας ως πρώτιστο γνώμονα την Ασφάλεια των αθλητών, των εθελοντών αλλά και όλων των πολιτών γενικότερα και σεβόμενη απολύτως την προσπάθεια της Πολιτείας και των Τοπικών Αρχών για περιορισμό της οποιασδήποτε διασποράς της πανδημίας.

 

Ο αγώνας μετατίθεται για την Κυριακή 29-8-2021.


Οι αθλητές/τριες που έκαναν εγγραφή στον Αγώνα και είναι τακτοποιημένοι/ες οικονομικά, έχουν τις εξής επιλογές:


1. Να διατηρήσουν την «ολοκληρωμένη» εγγραφή τους για την συμμετοχή στην επόμενη διοργάνωση.
2. Να γίνει επιστροφή των χρημάτων, εξαιρουμένων των τραπεζικών εξόδων, σύμφωνα με τους όρους που αναγράφονται στην προκήρυξη του αγώνα. Πιθανές αλλαγές στο κόστος συμμετοχής του επόμενου αγώνα δεν θα ισχύσουν για όσους διατηρήσουν την φετινή εγγραφή τους.

 

Εάν δεν υπάρξει έγγραφη ενημέρωση από τον αθλητή/τρια, θα ισχύσει αυτόματα η 1η περίπτωση.
Στη 2η περίπτωση (επιστροφή χρημάτων) θα πρέπει να σταλεί email στο polygyrosrun@gmail.com όπου οι αθλητές/τριες θα αναγράφουν το ονοματεπώνυμο τους, τον αγώνα (5,2km ή 14,6km) και τον τραπεζικό λογαριασμό (ΙΒΑΝ), και Τράπεζα, όπου θα πρέπει να κατατεθούν τα χρήματα.

 

Η Οργανωτική Επιτροπή είναι σε επαφή με τους χορηγούς του 4ου Πολύγυρος Run Χαλκιδική προσδοκώντας ότι θα συνδράμουν το φιλανθρωπικό, εκτός των άλλων, σκοπό της διοργάνωσης, παρά την ακύρωση του αγώνα ώστεΤα έσοδα να διατεθούν στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΤΟΜΩΝ με ΑΝΑΠΗΡΙΑ «Η ΑΓΑΠΗ» Ν. Χαλκιδικής.
Ευχόμαστε πολύ σύντομα, να έχει ξεπεραστεί αυτή η απρόβλεπτη, απρόσμενη και εξαιρετικά δυσάρεστη κατάσταση και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το 2021.

 

Μείνετε ενημερωμένοι από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://www.polygyrosrun.gr

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

6o Santorini Experience

6o Santorini Experience

Οκτ 02, 2020 Rate: 0.00

Αναβολή POROSEA 2020

Αναβολή POROSEA 2020

Οκτ 03, 2020 Rate: 0.00

Ακύρωση - 7ο Lamia Night & Run 2020

Ακύρωση - 7ο Lamia Night & R…

Οκτ 03, 2020 Rate: 0.00

Αποτελέσματα