Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Ακύρωση διοργάνωσης Serifos Sunset Race 2020

Η Οργανωτική Επιτροπή του Serifos Sunset Race με τη σύμφωνη γνώμη του Δήμου Σερίφου και λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις όσων αφορά το θέμα της νόσου COVID-19 ανακοινώνει την ακύρωση της διοργάνωσης που ήταν προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου 2020.

 

Έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στη διοργάνωση, τους αθλητές, τους εθελοντές, τους επισκέπτες και τους κατοίκους της Σερίφου, και με σεβασμό στην αναγκαιότητα διαφύλαξης της Δημόσιας Υγείας πρωτίστως αλλά και στο χαρακτήρα της διοργάνωσης, που λόγω των απαραίτητων μέτρων θα αλλοιωνόταν σημαντικά, οδηγηθήκαμε σε αυτή την απόφαση.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστούμε για το μεγάλο ενδιαφέρον που δείξατε σχετικά με τη διεξαγωγή της διοργάνωσης. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου και το Serifos Sunset Race 2021.

 

 

Ελπίζουμε πολύ σύντομα να ξεπεραστεί αυτή η δύσκολη κατάσταση και να επιστρέψουμε όλοι στην ομαλή καθημερινότητά μας.

 

Καλό Καλοκαίρι με υγεία.

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του Serifos Sunset Race


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00