ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η σκυτάλη στο Μαρούσι! Έρχονται τα “Marousi Vikos Relays” στις 26 Απριλίου

Μετά το μαγευτικό ξεκίνημα των Βίκος Relays στην Καλαμάτα, την σκυτάλη παίρνει το Μαρούσι, που θα διοργανώσει τον δικό του αγώνα σκυταλοδρομιών δρόμου, την Κυριακή 26 Απριλίου.

Ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με την ΔΕΘ HELLEXPO και τον Αθλητικό Σύλλογο “Ερμής 1877” θα διοργανώσουν τον δεύτερο αγώνας της σειράς για το 2015 και περιμένουν όλους τους πολίτες της Αττικής να βρεθούν στο Μαρούσι και να συμμετάσχουν στον μοναδικό αγώνα, που μετατρέπει ένα ατομικό αγώνισμα σε ομαδικό, αναδεικνύοντας με υπέροχο τρόπο τις συνεργασίες, την αλληλεγγύη και την ανάγκη για αλλαγή της αθλητικής κουλτούρας.

Τα Βίκος Relays φροντίζουν κάθε αγώνας τους να έχει και φιλανθρωπική χροιά και δεν θα μπορούσε ο αγώνας στο Μαρούσι να αποτελέσει εξαίρεση. Παίρνουμε και δίνουμε σκυτάλη, τρέχουμε και διασκεδάζουμε στους δρόμους του Αμαρουσίου, όχι απλά για την προσωπική άθληση και ευεξία, αλλά και για την στήριξη του έργου που παράγεται προς συνανθρώπους μας στοΤαμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδωντου Δήμου Αμαρουσίου και στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα.

Πατούλης: “Όταν ενώνουμε τα χέρια κάθε στόχος είναι επιτεύξιμος”

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης του αγώνα σκυταλοδρομιών δρόμου στο Μαρούσι, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Οι αγώνες σκυταλοδρομίας στους δρόμους της πόλης μας δεν είναι ένας τυπικός αγώνας δρόμου. Ως 8ος σταθμός αυτής της διαδρομής, μεταφέρουμε το μήνυμα ότι όταν ενώνουμε τα χέρια, μέσα από την προσωπική προσπάθεια του καθενός μας, κάθε στόχος είναι επιτεύξιμος, πόσο μάλλον όταν επίκεντρο και ο αποδέκτης της προσπάθειας αυτής είναι οι συνάνθρωποι μας που χρήζουν ιδιαίτερης μέριμνας και υποστήριξης».

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών τρέχει και στο Μαρούσι!

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών θα είναι παρών και στον δεύτερο αγώνα της σειράς Βίκος Relays για το 2015, στο Μαρούσι. Η Πρόεδρος του ΣΕΟ, Βούλα Κοζομπόλη, ήταν παρούσα στην Καλαμάτα και υπογράμμισε πως “ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και η ομάδα δρομέων που έχει συστήσει από τα μέλη, τα στελέχη και τους φίλους του συνεχίζουν την προσπάθεια της στήριξης των κοινωνικών σκοπών του Bίκος Relays. Έτσι μετά την επιτυχημένη εκδήλωση στην Καλαμάτα, συμμετέχουμε αυτή τη φορά στην επόμενη φάση της σκυταλοδρομίας των αγώνων δρόμου των Βίκος Relays που θα διεξαχθεί στις 26 Απριλίου στο Μαρούσι μεταδίδοντας τα μηνύματα του ευ ζειν και τις αξίες αθλητισμού και κυρίως προάγοντας τον κοινωνικό σκοπό της υποστήριξης του Σικιαρίδειου Ιδρύματος και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στους δύο αυτούς οργανισμούς. Καλή Επιτυχία σε όλους, Καλό Αγώνα, πάντα με καλή διάθεση, θετική σκέψη και χαρά”.

Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές εγγραφές στο www.relays.gr

Τα έσοδα από τα “Marousi Vikos Relays” θα διατεθούν για να βοηθηθεί η προσπάθεια που γίνεται από τους δύο συγκεκριμένους οργανισμούς και αυτό αποτελεί άλλο ένα κίνητρο για να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι στον αγώνα, που περιλαμβάνει έξι αγωνίσματα, χωρισμένα βάσει των ηλικιών. Για τα νήπια υπάρχουν τα 4x50μ., για μαθητές δημοτικού τα 4x100μ. και 4x200μ., για μαθητές γυμνασίων και λυκείων τα 4x1.000μ. και για όλους τους υπόλοιπους οι κλασικοί αγώνες σκυταλοδρομίας 4x2.500μ. και 2x5.000μ..

Οι εγγραφές για τον πρώτο μεγάλο αγώνα δρόμου στο Μαρούσι έχουν ήδη ξεκινήσει ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα των Βίκος Relays (www.relays.gr)και προσεχώς θα υπάρξει νεότερη πληροφόρηση για το πρόγραμμα των αγώνων και για επί τόπου εγγραφές.

Από το Γραφείο Τύπου & Ενημέρωσης

-

 

 

 

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Ο Δρόμος των 118

Ο Δρόμος των 118

Δεκ 04, 2022 Rate: 0.00

Vrilissia Run

Vrilissia Run

Δεκ 04, 2022 Rate: 0.00

KLAPADOS TRAIL 2022

KLAPADOS TRAIL 2022

Δεκ 04, 2022 Rate: 0.00

Αποτελέσματα