ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Eίστε έτοιμοι; Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον Μαραθώνιο δρόμο Αθήνας

Οκτώ μήνες περίπου πριν τον 33ο Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, ξεκινάνε σήμερα οι εγγραφές για τον Μαραθώνιο Δρόμο της φετινής διοργάνωσης, η οποία αναμένεται να υποδεχθεί πάνω από 35.000 δρομείς όλων των ηλικιών, με 15.000 δρομείς στον αγώνα του Μαραθωνίου Δρόμου.

Ένα μοναδικό γεγονός, μια μοναδική εμπειρία ζωής για όλους τους Μαραθωνοδρόμους ανά τον κόσμο στην Ελλάδα του πολιτισμού, του αθλητισμού. Μια γιορτή της ανθρώπινης θέλησης και νου, της αλληλεγγύης, γεμάτη μηνύματα προς όλους για ένα διαφορετικό μέλλον σε ατομικό, τοπικό, εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Καλούμε όλους τους Μαραθωνοδρόμους σε όλον τον κόσμο, αλλά και όσους θα ήθελαν να δοκιμάσουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους στην απόλυτη διαδρομή και δοκιμασία των 42.195μ να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, καθώς το μεγάλο ενδιαφέρον από την Ελλάδα και το εξωτερικό μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι εγγραφές για τον Μαραθώνιο Δρόμο θα κλείσουν πολύ-πολύ σύντομα φέτος. «Τρέξτε» λοιπόν…. για να τρέξετε!

Όσον αφορά στους Αγώνες Δρόμου 10χλμ & 5χλμ, η Οργανωτική Επιτροπή του 33ου Μαραθωνίου Αθήνας ανακοινώνει ότι εξαιτίας του απίστευτα τεράστιου ενδιαφέροντος που έχει εκφραστεί από φορείς, οργανισμούς, εταιρείες, σωματεία, συλλόγους και κάθε είδους κοινότητα στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, και με τα όρια συμμετοχής στους δύο αγώνες να παραμένουν στα ίδια επίπεδο, οι εγγραφές για τους Αγώνες Δρόμου 10χλμ & 5χλμ θα ξεκινήσουν λίγες μέρες αργότερα, την 1η Απριλίου 2015 και ώρα 12.00 το μεσημέρι και δεν αναμένεται να διαρκέσουν περισσότερο από μερικές ώρες!

Εσείς που ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στους Αγώνες Δρόμου 10χλμ & 5χλμ περιμένετε λίγο ακόμα και έσω έτοιμοι για την 1η Απριλίου 2015 ώστε να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στον αγώνα.

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι