ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εντυπώσεις από τους Συλλόγους για τον 8ο Ημιμαραθώνιο

Οι δρομείς έγραψαν τις εντυπώσεις τους και τις εμπειρίες τους από τον αγώνα και την διοργάνωση .Τα καλά τους λόγια είναι η καλύτερη ανταμοιβή για μας , τους διοργανωτές που προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι ήταν δυνατό για να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι .Διαβάστε σχόλια και απόψεις των Συλλόγων για τον αγώνα, που βρήκαμε στο διαδίκτυο :

Marathon Club σε απαρτία!!

marathon club 2015Last but not least...the chief...the leader...of Marathon Club... Paavo Nurmi

 Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας

smnl 2015

Την Κυριακή 15 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε για 8η χρονιά ο ημιμαραθώνιος Θ. Σταμόπουλος με εκκίνηση την Καλαμπάκα και τερματισμό τα Τρίκαλα. Ο αγώνας φέτος είχε ρεκόρ συμμετοχών αφού χιλιάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό έλαβαν μέρος. Ο ΣΜΝΛ συμμετείχε για μια ακόμη χρονιά στο συγκεκριμένο αγώνα με πολυπληθή αποστολή και κατετάγη πρώτος στις ομαδικές συμμετοχές.

Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων

sd ioanninon_2015

Η μεγαλύτερη αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων σε ημιμαραθώνιο εντός Ελλάδος (Καλαμπάκα-Τρίκαλα 2015).....έως τώρα.....(λείπουν και κάποια μέλη του ΣΔΙ την ώρα λήψης της φωτογραφίας). Συγχαρητήρια σε όλους και όλες.......

Σύλλογος Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαιας

sdoe ptolemaidas_2015 2

Στις 15.3.2015 πραγματοποιήθηκε πολυπληθής εκδρομή από τα μέλη του ΣΔΟ Εορδαίας για τον 8ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκας - Τρικάλων. Σε μια γιορτή του αθλητισμού με συμμετοχή περίπου 1600 αθλητών στα δύο αγωνίσματα του ημιμαραθωνίου (1200 περίπου) και των 6 χλμ (400 περίπου αθλητές), τα μέλη του συλλόγου μας ανταποκρίθηκαν επάξια στις ανάγκες του αγώνα, επιτυγχάνοντας πολύ καλούς χρόνους και καταλαμβάνοντας σημαντικές θέσεις. Ο Δημήτρης Κουτσουμπίδης κατατάχθηκε 8ος στη γενική και 3ος στην ηλικιακή του κατηγορία (30-35 ετών) και ο Κώστας Μανώλας ήταν 72ος στη γενικά και 3ος στην ηλικιακή του κατηγορία (55-60 ετών). Συγχαρητήρια σε όλους.


Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης

sdythessaloniki 2015

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, συμμετείχε στον 8ο Ημιμαραθώνιο "Θανάσης Σταμόπουλος" του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων και στον αγώνα 6 χιλιομέτρων. Ολοι οι δρομείς μας τερμάτισαν υγιείς και με πολλά προσωπικά ρεκόρ και βάθρα.
Ο δυστυχής φωτογραφικός φακός μου... εβγαλε φωτιές προσπαθώντας να καταγράψει τις διαθέσεις και τις εναλλαγές τους.
Και του χρόνου συντρέχτισσες και συντρέχτες!

Σύλλογος Δρομέων Βόλου

 sdyvolou 2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, ο 8ος Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκας-Τρικάλων. Ο Σύλλογος Δρομεων Υγείας Βόλου έδωσε και εκεί το παρόν, και 17 μέλη και φίλοι του τερμάτισαν τον αγώνα, όπως και μία αθλήτρια που μετείχε στον δρόμο των 6 χιλιομέτρων. Συγχαρητήρια σε δρομείς, εθελοντές και διοργανωτές!

Σύλλογος Δρομέων Κοζάνης

Συγχαρητήρια σε όσους έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς τον σημερινό ημιμαραθώνιο Καλαμπάκας-Τρικάλων!Πολλά από τα μέλη του συλλόγου τα πήγαν θαυμάσια και σημείωσαν ατομικά ρεκόρ,μπράβο!Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον συναθλητή και φίλο Νεοφώτιστο Νίκο,ο οποίος κατέλαβε την δέκατη θέση στην γενική κατάταξη και την δεύτερη στην ηλικιακή κατηγορία,κάνοντας ατομικό ρεκόρ με 01:18:25!
Καλή συνέχεια σε όλους!

Σύλλογος Δρομέων Βέροιας

sd veroias_2015

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 15/3/2015 ο 8ος Ημιμαραθώνιος ‘’Σταμόπουλος’’ Καλαμπάκα –Τρίκαλα 21.1 km. Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες και με την συμμετοχή άνω των 1060 δρομέων στον αγώνα αυτόν , 27 δρομείς του συλλόγου δρομέων Βέροιας πέρασαν την γραμμή τερματισμού πετυχαίνοντας σχεδόν όλοι ατομικές επιδόσεις.

Δρομείς Υγείας Γρεβενών

sd grevana_2015

Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα - Τρίκαλα! Καλός καιρός, ωραία παρέα, τέλειος αγώνας

Σύλλογος Δρομέων Καρδίτσας

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ !

ΔΡΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ <<ΤΡΑΧΙΝΑ>>

traxina 2015

8ος Ημιμαραθώνιος , Καλαμπάκα - Τρίκαλα . Η "Τραχίνα" , σύσσωμη στον "αγώνα" ! Μπράβο σε όλους !! (Γιαννης Κουτσικος)

Chios Running

chiosrunning 2015 

Τιμητική πλακέτα για το chiosrunning!

-

 

 

 

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Ο Δρόμος των 118

Ο Δρόμος των 118

Δεκ 04, 2022 Rate: 0.00

Vrilissia Run

Vrilissia Run

Δεκ 04, 2022 Rate: 0.00

KLAPADOS TRAIL 2022

KLAPADOS TRAIL 2022

Δεκ 04, 2022 Rate: 0.00

Αποτελέσματα