ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οριστική ακύρωση του Β΄ Λακεδαιμόνιου Δρόμου και του Α΄ Δρόμου Γερακιού

Αγαπητοί φίλοι δρομείς...

 


Δυστυχώς λόγω της πανδημίας του κορωναϊου και των μέτρων που παίρνει η πολιτεία για την αποφυγή αυτής της πρωτοφανούς και ασύμμετρης απειλής για τον πλανήτη μας, αναγκαζόμεθα ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΜΕ ΕΠ'ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΤΟΝ Β΄ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ Α΄ ΔΡΟΜΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥ!
Σε μέρες τέτοιες, σε μέρες δύσκολες που όλοι μας προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την υγεία μας, θα ήταν αφελές να ανοίξουμε την Κερκόπορτα του ιού στην πατρίδα μας την Λακωνία που τόσο αγαπάμε και την νοιαζόμαστε!
Φυσικά κάποιοι έχουν ήδη καταβάλλει το αντίτιμο της συμμετοχής τους, το οποίο ΠΡΟΤΙΘΕΜΕΘΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΙΣΩ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ 2020!Για αυτό σας παρακαλούμε στείλτε μας τον αριθμό λογ/σμου σας και το IBAN σας, καθώς και το όνομα του δικαιούχου στο email της διοργάνωσής μας lakoniaultrarunning@com, προκειμένου να σας κάνουμε ολική επιστροφή του ποσού που καταβάλατε!
Θέλουμε να σας ζητήσουμε συγγνώμη για την απόφασή μας αυτή, κατανοούμε ότι κάποιοι επένδυσαν στον αγώνα αυτό, αλλά όπως καταλαβαίνετε η υγεία μας καθώς και η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΠΛΑΝΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!
Τόσο ο Β΄ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ όσο και ο Α΄ ΔΡΟΜΟΣ ΓΕΡΑΚΙΟΥ, ΑΚΥΡΏΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΕΛΏΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΤΟΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΟ 2020, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΒΑΖΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ ΤΟΣΟ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ!