ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ακυρώνεται ο 11ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος. Τρέχουμε πιο δυνατοί στην παραλία στις 25 Απριλίου 2021

Υπό το φως της πανδημίας του κορωνοΐού που κορυφώνεται αυτή την περίοδο, με απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής ακυρώνεται η διεξαγωγή του 11ου Διεθνούς Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 26 Απριλίου.

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα συνεδρίασε στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου, με την παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου, του Αντιδημάρχου Αλίμου  Στέφανου Διαμαντή, του Προέδρου ΠΟ.Α.ΚΕ Μιχάλη Κουμεντάκου, του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής Κώστα Λιαπή και των λοιπών μελών κι αφού εξέτασε όλα τα πιθανά ενδεχόμενα, κατέληξε στην ακύρωση της διοργάνωσης.

Στο τραπέζι έπεσαν μια σειρά από εναλλακτικές λύσεις, αλλά σε καμία από αυτές δε θα ήταν σε θέση να προσφέρει τα υψηλά ποιοτικά πρότυπα οργάνωσης και ασφάλειας που διαθέτει ο  Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και τα οποία οι συμμετέχοντες, έχουν συνηθίσει και  αναμένουν.

 

Για μας στον Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο, η υγεία των δρομέων μας είναι υψίστης σημασίας. Εστιάζουμε ακόμα ιδιαίτερα στην ασφάλεια των συμμετεχόντων και των συνοδών τους, ενηλίκων και ανηλίκων, των εθελοντών μας, των εργαζομένων, των συνεργατών και του κοινού που παρευρίσκεται.

Οι επίσημες Ελληνικές Αρχές που διαχειρίζονται το πρόβλημα, έχουν θέσει αυστηρά κριτήρια στο ανώτατο όριο συμμετεχόντων που λαμβάνουν μέρος σε μαζικές εκδηλώσεις όπως και ο δικός μας αγώνας. Ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες κάθε χρόνο συγκεντρώνουν στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Δήμου Παλαιού Φαλήρου περισσότερες από 10.000 κόσμου, οπότε θα ήταν αδύνατος ο περιορισμός των προσώπων.

 

Εξαιτίας λοιπόν των τελευταίων εξελίξεων, οι συμμετοχές του αγώνα του 2020 θα μεταφερθούν, ανέξοδα, στο επόμενο έτος, στο 12ο Διεθνή Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στις 25 Απριλίου 2021.
Για την ενημέρωση και τη διαδικασία μεταφοράς η Διοργάνωση θα επικοινωνήσει ξεχωριστά με όλους τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή στο μέιλ information@poseidon-athenshalfmarathon.com ή στο τηλέφωνο 697 559 2011.

 

Bρείτε μας στα social media

 

 https://www.facebook.com/Poseidon.Athens.Halfmarathon/

 https://twitter.com/AthensHalfMara1

 https://www.youtube.com/channel/UCkO0swlZ50DCwVfyb6ArqUQ

 https://gr.pinterest.com/PoseidonAthens/

https://www.instagram.com/poseidon_athens_half_marathon/