ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οριστική ακύρωση του Taygetos Challenge για το 2020

Αγαπητοί φίλοι,


Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επιλέγετε και στηρίζετε το Taygetos Challenge για 10 και πλέον συναπτά χρόνια. Δυστυχώς οι ατυχείς συγκυρίες μας επιβάλλουν τη μη διεξαγωγή του Taygetos Challenge 2020. Πολλοί αθλητές μας ζητούν την αναβολή και όχι ακύρωση του αγώνα για μια επόμενη ημερομηνία την άνοιξη ή το φθινόπωρο. Διάφοροι λόγοι αλλά κυρίως το ότι δεν επιθυμούμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα σε κάποιο άλλο διοργανωτή βάζοντας το Taygetos Challenge κοντά σε κάποια από τις διοργανώσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί, μας επιβάλλουν την ακύρωση του Taygetos Challenge για το 2020. Ως εκ τούτου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα χρήματα των αθλητών για τον αγώνα θα επιστραφούν. Μας συγχωρείτε για την ταλαιπωρία και την αβεβαιότητα που δημιουργήθηκε.


Ανακοινώνουμε επίσημα την ημερομηνία για το επόμενο Taygetos Challenge RELOADED, στις 27 & 28 Μαρτίου 2021. Μέχρι τότε, τα μονοπάτια του Ταϋγέτου είναι εκεί και μας περιμένουν! Καλή αντάμωση στην Καρδαμύλη!


Εκ της διοργάνωσης.

Υ.Γ. Επειδή η μη διεξαγωγή του αγώνα μας άφησε πολλές ανοικτές εκκρεμότητες, τα χρήματα θα επιστραφούν στους λογαριασμούς των αθλητών εντός 60 ημερών.
 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση