ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Απόλυτα επιτυχημένο το RUN & FUN για τον μικρό Λιουμπίμ

Κοσμοσυρροή για τον μικρό Λιουμπίμ-Το στοίχημα κερδήθηκε στο κάλεσμα του Skyros Run

 Του Μάνου Χατζηγιάννη 

 

Όπως έλεγε και ο Προυστ «Το πραγματικό ταξίδι της ανακάλυψης δεν συνίσταται στην αναζήτηση νέων τοπίων, αλλά στην απόκτηση νέας προοπτικής».

 

Ο σημερινός “αγώνας” που διοργάνωσε το Skyros Run, στήριξαν αμέριστα οι Κουζουλοί Δρομείς και στον οποίον συμμετείχαν δρομείς όλων των ηλικιών, των επιπέδων και των εμπειριών, απέδειξε αυτό ακριβώς: μια άλλη προοπτική του τρεξίματος. Την προσφορά αγάπης!

 

 

Με απαραίτητα εργαλεία τον αθλητισμό και τον εθελοντισμό, χωρίς ρολόγια και χρονομέτρηση, χωρίς μετάλλια και ανταγωνισμό το εξπρές της αλληλεγγύης έκανε σήμερα το πρωί μια στάση αγάπης και χαράς στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου

 

Με περίσσευμα θετικής ενέργειας δεκάδες γυναίκες, άνδρες και παιδιά έτρεξαν κάτω από την σκιά της Ακρόπολης με ένα στόχο: να συγκεντρωθούν χρήματα για τον άτυχο μικρό Λιουμπιμ.

 

Ένα δρομικό αντάμωμα, με αφορμή και την κοπή της πίτας του Skyros Run, το οποίο οι συμμετέχοντες δρομείς έντυσαν με πολλά χτυποκάρδια και χαμόγελα!

 

 

Ήταν εκεί πέρα από τα Κουζουλόπαιδα, ομάδες όπως οι Δρομείς Ελπίδας, οι Active Monkeys και πολλοί μεμονωμένοι τρεχαλατζήδες!

 

Το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία και η ανταπόκριση -και στο...ταμείο- συγκινητική!

 

Για ακόμη μια φορά το τρέξιμο απέδειξε πως ένα από τα μυστικά της ζωής είναι πως ό,τι αξίζει να κάνουμε είναι αυτά που κάνουμε για τους άλλους!!

 

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι