Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στο Περιστέρι έπεσε η αυλαία των Βίκος Street Relays για το 2019!

Σε εορταστικό κλίμα και με πλήθος κόσμου, ολοκληρώθηκαν την Κυριακή στο Περιστέρι τα Βίκος Street Relays για το 2019!

 

Διοργανωτές ήταν ο Δήμος Περιστερίου και ο σύλλογος «Ερμής 1877», στον αγώνα που έγινε για πρώτη φορά στην περιοχή και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Παρουσιαστής ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που όπως πάντα ξεσήκωσε το κοινό και το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσαλίκης.

Εγιναν αγώνες σκυταλοδρομίας 4x1000μ.,  4x100μ. και 4x50μ. Αμέσως μετά, η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου ξεσήκωσε το κοινό με την ενέργεια της και τα τραγούδια της.

Τα Bίκος Street Relays του 2019 ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα, αρχίζοντας από την Πάτρα και με σταθμούς τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Ξάνθη, την Κοζάνη, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα και τη Λαμία, ολοκληρώθηκαν στο Περιστέρι.

Στους εννέα αυτούς σταθμούς συμμετείχαν χιλιάδες δρομείς, μικροί και μεγάλοι που έχουν κάνει τα Βίκος Street Relays, τη μεγαλύτερη αλυσίδα αγώνων στην Ελλάδα.

Η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι ο Ονομαστικός Χορηγός των Street Relays για έκτη συνεχή χρονιά, ενώ η WATT+VOLT, η κορυφαία ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ενέργειας, είναι ο Μεγάλος Χορηγός των αγώνων. Επίσημος Χορηγός είναι η Interwetten, ένα από τα σημαντικότερα διεθνή brand names στο χώρο του online gaming, το οποίο συνδυάζει κορυφαία ασφάλεια και αξιοπιστία. Μεγάλοι υποστηρικτές είναι η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony, η Νo 1 θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, η Arla Protein και τα καταστήματα αθλητικών ειδών Intersport.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email: info@relays.gr (για θέματα συμμετοχών και γενικών πληροφοριών), media@ermis1877.gr (για θέματα media), marketing@ermis1877.gr (για θέματα marketing)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

https://relays.gr/

https://www.facebook.com/StreetRelaysGreece/

https://www.instagram.com/street_relays/

https://twitter.com/StreetRelays


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00