Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτικά εργαστήρια Σαββάτου στο Ολυμπιακό Μουσείο

Το φθινόπωρο ήρθε και το Ολυμπιακό Μουσείο άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχτεί τη νέα σχολική χρονιά, με τον Α’ κύκλο του δημοφιλούς εργαστηρίου ‘’ Μαγειρικής και Υγιεινής Διατροφής’’, που γίνεται για 16η συνεχόμενη χρονιά, με αθρόα συμμετοχή και τεράστια επιτυχία.

 

Έτσι, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, το Μουσείο γέμισε με ενθουσιώδεις λιλιπούτειους σεφ, έτοιμους να πάρουν θέση πίσω από τους μαγειρικούς πάγκους... όπου με όρεξη για δημιουργία, ξεκίνησαν το μαγείρεμα. Τα παιδιά έβαλαν σκούφους και ποδιές - ειδική προσφορά του Χορηγού του εργαστηρίου ''Εβλογημένο νηστίσιμο'' - και μας παρέσυραν σε ένα υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι, με παραδοσιακές γεύσεις και συνταγές, εμπνευσμένες από άλλους, μακρινούς μα αγαπημένους πολιτισμούς. Η πρώτη για τη φετινή χρονιά συνταγή μας ταξίδεψε μέσα από υπέροχες μυρωδιές από μπαχαρικά, στην Ινδία, μετατρέποντας την εμπειρία σε γαστριμαργική απόλαυση.

 

 

 

Παρέα με τους εξειδικευμένους σεφ-παιδαγωγούς, οι μικροί μας μάγειρες θα ανακαλύπτουν - καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς - κάθε Σάββατο, τα μυστικά και τις τεχνικές δημιουργίας νόστιμων και παράλληλα υγιεινών πιάτων.

Η Ολυμπιακή ομάδα των Μικρών Σεφ... θα συνεχίσει να μεγαλώνει, μέσα από νέες εγγραφές, που θα συνεχιστούν καθόλη τη διάρκεια του Οκτώβρη.

 

Οι εγγραφές συνεχίζονται!!!

 

Πληροφορίες καθημερινά 9.00-16.00 στο 

ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Τ 2310968531 ή/και edu1@olympicmuseum.org.gr


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00