Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εγκαίνια γραφείών από τον Α.Π.Σ. «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ»

Τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 στις 7:00 μ.μ., στην οδό Παπαρηγοπούλου 5, στην περιοχή Γκύζη, ανοίξαμε, επισήμως, το γραφείο μας κι ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας, κ. Γεώργιος Διαμαντής και σύσσωμο το Δ.Σ. υποδεχτήκαμε με χαρά όλους εσάς, τα μέλη μας, τους φίλους μας αλλά κι εκπροσώπους των Συλλόγων, που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, στην ξεχωριστή για μας βραδιά. 

 

Συγκεκριμένα, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας από τον αδελφό Σύλλογο Σ.Δ.Υ. Αθήνας, η Πρόεδρος, κα Μπερτσάτου Ελένη με την υπεύθυνη των Δημοσίων Σχέσεων, κα Μανώλια Μιχαλογιαννάκη, από τον Απόλλωνα Δυτικής Αττικής, ο Πρόεδρος, κ. Τσιμακίδης Σταύρος μαζί με το ιδρυτικό μέλος, κ. Χρήστο Καλομοίρη, από τον Σ.Δ.Υ. Πειραιά, το μέλος του Δ.Σ., κα Τσομποπούλου Ελένη, από τον Ευκλή Ν. Προαστίων, ο Αντιπρόεδρος, κ. Γαλάνης Χρήστος, από τον Π.Δ.Σ. «Οδυσσέας», ο Πρόεδρος, κ. Ζωναράς Δημήτρης κι από τους «ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΔΙΟ ΆΡΕΩΣ» οι κ.κ. Τσιαμπούρης Δημήτρης και Κοκκινάκης Θεόδωρος και οι κες Μεταξά Ευαγγελία, Σταυροπούλου Δήμητρα και Γαβρελάτου Μοίρα.

 

Η βραδιά ξεκίνησε με τον αγιασμό, που τελέστηκε από εκπρόσωπο - Ιερέα του Ναού, Αγίου Χαραλάμπους και συνεχίστηκε με χαλαρή κουβέντα μεταξύ των παρευρισκομένων, ελαφρύ φαγητό, που επιμελήθηκαν, αυτοβούλως, οι αγαπητές κυρίες, μέλη του Συλλόγου μας, Γιαννούλα Τυλιγάδα και Καλλιόπη Δεσύλα, ενώ ο επίλογος ήταν χορευτικός υπό το μουσικό «χαλί», που επιμελήθηκε ο Έφορος του Πολιτιστικού μας, κ. Βλάσσης Γεώργιος.

 

Να σας ευχαριστήσουμε όλους για την παρουσία σας αλλά και τη διαρκή στήριξή σας σ’ όλες τις δράσεις του Συλλόγου μας.

 

Υπενθυμίζουμε ότι το γραφείο μας είναι ανοιχτό για όλους κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 18:30-20:30.

 

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ»


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00