Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σε λιγότερο από 10 ώρες δίνεται η εκκίνηση του 37ου Σπάρταθλον, κάτω από την Ακρόπολη!

Λιγότερο από 10 ώρες απομένουν για την εκκίνηση του 37ου Σπάρταθλον. Με την καθιερωμένη ολοκλήρωση ενημέρωσης , αθλητών και συνοδών, ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες του Ιστορικού αγώνα, που ξεκινάει στις 7:00 το πρωί, κάτω από τον Ιερό βράχο της Ακροπόλεως, με προορισμό το άγαλμα του βασιλιά Λεωνίδα στη Σπάρτη. Στην γραμμή εκκίνησης θα βρεθούν 400 αθλητές και αθλήτριες από 50 χώρες, οι οποίοι ξεκινήσουν για 37η χρονιά να τρέξουν επάνω στα βήματα του αρχαίου ημεροδρόμου Φειδιππίδη, καλύπτοντας απόσταση 246,6 χιλιομέτρων.

 

Αρκετά μεγάλα ονόματα των υπεραποστάσεων δίνουν και εφέτος το παρόν αφού πρωτίστως κατάφεραν να κερδίσουν την πολυπόθητη πρόκριση η οποία τους έδωσε το δικαίωμα να μπουν τα ονόματά τους στην κληρωτίδα προκειμένου να βρεθούν στην αυριανή εκκίνηση!

Μεταξύ τω δρομέων βρίσκονται και 60 Έλληνες εκ των οποίων  και 4 γυναίκες. Σε όλο το μήκος της διαδρομής των 246,6 χιλιομέτρων, παρεμβάλλονται  75 σταθμοί ανεφοδιασμού (check point) τα οποία σκοπό έχουν τον απόλυτο ανεφοδιασμό στους αθλητές με νερό, ισοτονικά, τροφή, και οποιαδήποτε άλλη βοήθεια τυχόν χρειαστούν.

Κατά την ενημέρωση των αθλητών, αθλητριών και συνοδών τους που πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο Φοίνιξ (περιοχή Γλυφάδας) ο γενικός γραμματέας του Διεθνές Συνδέσμου «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ αφού καλωσόρισε όλους τους αθλητές, ενημέρωσε για τα μέτρα ασφαλείας και τα χρονικά όρια που θα έχουν στην διάθεσή τους πριν τον καθορισμένο χρόνο κλεισίματος των σημείων ελέγχου!

 

Ο αγώνας τελεί υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Τουρισμού, έχει δε την άμεση εποπτεία και έγκριση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Υπεραποστάσεων (Ι.Α.U.) και την αμέριστη υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. 

Όλες τις εξελίξεις του 37ου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ , θα έχετε την δυνατότητα να  παρακολουθήσετε - αναμεταδώσετε μέσω Livestreaming που θα μεταδίδετε στην ιστοσελίδα του Διεθνούς Συνδέσμου Σπάρταθλον, www.spartathlon.gr.

 

Για συνεντεύξεις στα ΜΜΜΕ μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα.

Βαγγέλης Πολυμέρης Πρόεδρο Δ.Σ. Σπάρταθλον 6948898456

Τζερτζεβέλης Παντελής ΥΠ. Γραφείου Τύπου  6985717279

Αρχηγείο Σπάρτης   κ. Αλικανιώτης –Μ. Καπτζής 2713061218/ 61219

 

Για το Γραφείο Τύπου Δ. Σ. ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ

Τζερτζεβέλης Παντελής


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00