ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Orliakas race 2019 πέρασε στην ιστορία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις

Ο Orliakas race 2019 πέρασε στην ιστορία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε αθλητές, συνοδούς, φίλους, εθελοντές και διοργανωτές!

 

Το Σάββατο 4 Μαΐου ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις στο γραφικό Σπήλαιο Γρεβενών με την ποδηλατοβόλτα 22 χλμ. σε μια όμορφη διαδρομή με την ευθύνη και επιμέλεια της Ένωσης Ποδηλατιστών Γρεβενών. Ακολούθησαν στις 19:00 τα πεντανόστιμα πέτουρα, στο "πέτουρα πάρτι", προσφορά του καταστήματος μανιταροπροϊόντων "Ηδήγευστον".

Στίς 20:00 ακολούθησε τεχνική ενημέρωση των αγώνων και αναδρομή στην ιστορία και λαογραφία του τόπου από την κ. Ελένη Παπαργύρη, νομικό, μόνιμη κάτοικο Θεσσαλονίκης με μεγάλη αγάπη για την γενέτειρα της.

Την Κυριακή 5/5 είχαμε τους αγώνες Orliakas adventure race 21 χιλ., portitsa trail 8 χιλ. και τον περίπατο-ξενάγηση 4 χιλ. γύρω και μέσα στο χωριό, με την καθοδήγηση του Αποστόλου Διανέλου της εταιρείας overland για όσους δεν συμμετείχαν στους αγώνες.

Οι τερματισμοί των αθλητών έγιναν στην πλατεία του χωριού απολαμβάνοντας οι αθλητές το ζεστό χειροκρότημα πλήθος κόσμου.

 Ο πλούσιος μπουφές με πολλές λιχουδιές καί την καταπληκτική μανιταρόσουπα ήταν ότι καλύτερο για την αποκατάσταση αθλητών και ... συνοδών!

Οι απονομές σε γιορτινό κλίμα και ψιλόβροχο, έκλεισαν ένα όμορφο διήμερο. Όλοι την Κυριακή το απόγευμα που χώριζαν οι δρόμοι τους, ήταν με το χαμόγελο στα χείλη και δώσανε ραντεβού σε ένα χρόνο.

Η ζεστή φιλοξενία, το φαράγγι της πορτίτσας, ο επιβλητικός Όρλιακας, το Σπήλαιο ο Ζιάκας, θα μείνουν μια όμορφη ανάμνηση. Οι Δρομείς Υγείας Γρεβενών και η Οργανωτική Επιτροπή των εκδηλώσεων, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τους 300 περίπου αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας που μας τίμησαν για άλλη μια φορά, τους συνοδούς και φίλους αυτών, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ μας, την ομάδα διάσωσης Γρεβενών και Κοζάνης, το ΕΚΑΒ, την γιατρό του αγώνα και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ΧΟΡΗΓΟΥΣ πού στηρίζουν πάντα τις προσπάθειες μας.

ΧΟΡΗΓΟΙ:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ,

 ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δήμος Γρεβενών

Τοπική Κοινότητα Σπηλαίου

NORTH ADVENTURE (δωροεπιταγές στους νικητές γενικής και όλων των κατηγοριών)

Μανιταροπροϊόντα Ηδύγευστον

Φρούτα – λαχανικά Μπαρμπαγιάννης Δημήτριος

Ταβέρνα Πέρδικα

Ζαχαροπλαστείο Zoomserie

Ξηροί καρποί Ζαμανάκος Στέργιος

Κρεαταγορά Κώττας

Σούπερ μάρκετ Ελληνική Διατροφή

Ξενοδοχείο Ζιάκας

Ξενοδοχείο Αίγλη

ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΤΕΒΕ

FIFTH ELEMENT

Performanse Store Γιώργος Βαβριτσας

Φούρνος Θεανώ Τσιγγέλη

POLO

SALEWA

SCARPA

LA SPORTIVA – Δημητριάδης

GT Water ski

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΡΤ 3

ΕΡΤ Κοζάνης

Running news

Running magazine

Adventure

Greveniotis.gr

Star FM

ΖΟΥΜΕ ΓΡΕΒΕΝΑ

 
 
 

Καλεντάρι