ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Μονοήμερη εκδομή του ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ για το 1ο SPARTA NIGHT RUN 2019

Ο AΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ θα πραγματοποιήσει μονοήμερη εκδρομή το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 για συμμετοχή στον 1° Αγώνα νυχτερινού δρόμου 10 και 5 χιλιομέτρων, με την επωνυμία  "1° Sparta Night Run 2019".

 

Η αποστολή θα γίνει με πούλμαν, που θα αναχωρήσει το μεσημέρι του Σαββάτου και ώρα 15:00 από το Αιγάλεω(πλ. Δαβάκη) και από τη Σπάρτη η επιστροφή θα γίνει στις 22:30.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στον αγώνα αυτό, παρακαλείστε να ενημερώσετε εγκαίρως το μέλος του συλλόγου μας Παύλο Γορανίτη στο email.: pavlosgor@gmail.com, για την εγγραφή σας στον αγώνα που επιθυμείτε των 10 ή των 5 χλμ. αλλά και για το κλείσιμο της θέσης σας στο πούλμαν.

Η συμμετοχή στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων είναι 8€ και σε αυτόν των 5 χιλιομέτρων στα 6€ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. Το πακέτο θα περιλαμβάνει τον Αριθμό συμμετοχής, Ηλεκτρονική χρονομέτρηση, Αναμνηστικό μετάλλιο, Αναμνηστικό T-Shirt, Παροχή νερού ή αναψυκτικών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας), Ιατρική βοήθεια κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα στον τερματισμό.

Η μετακίνηση με το λεωφορείο θα είναι ΔΩΡΕΑΝ, προσφορά των διοργανωτών ενώ η καταληκτική ημερομηνία για τις εγγραφές στον αγώνα και στο Πούλμαν ορίζεται η Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 .

Ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί αυστηρά λίστα προτεραιότητας, ενώ για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή θα πρέπει να συγκεντρωθούν 40 αθλητές το ελάχιστον! Το ποσόν του αντιτίμου του αγώνα θα το καταβάλλετε μέσα στο πούλμαν στον υπεύθυνο της εκδρομής!

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο της εκδρομής κο Παύλο Γορανίτη στα 6955985506/ 6936853165

 
 
 

Καλεντάρι