ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η Nova στηρίζει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τον 10ο Διεθνή Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο ως χορηγός επικοινωνίας!

Στο τρέξιμο, η σταθερότητα παίζει σημαντικό ρόλο αφού μπορεί να δώσει στον δρομέα μια καλή επίδοση. Γι’ αυτό το λόγο, και ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος διαλέγει να έχει σταθερούς συνεργάτες στην διοργάνωση ενός επιτυχημένου αγώνα.  Έτσι, η οργανωτική επιτροπή του ενώνει τις δυνάμεις της για μία ακόμα χρονιά με την τηλεόραση της Νova, η οποία γίνεται «Χορηγός Επικοινωνίας».

 

Στο δρόμο για την Κυριακή 21 Απριλίου, χάρη στα διαφημιστικά σποτ που θα παίζουν το επόμενο διάστημα μέσα από τα κανάλια Novasports, θα κοινοποιούνται τα μηνύματα της διοργάνωσης, καλώντας μαζί μας ολοένα και περισσότερους ερασιτέχνες ή επαγγελματίες δρομείς να συμμετάσχουν στις έξι διαφορετικές διαδρομές του αγώνα. Από τον προγραμματισμό, δεν θα λείψει ούτε ο απολογισμός των όσων έγιναν την ημέρα του αγώνα, εντός κι εκτός στήβων με αφορμή τον Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο.

Παράλληλα, δυναμικό «παρών» αναμένεται να δώσει την Κυριακή 21 Απριλίου και η ομάδα της  #NovasportsRunningTeam,Captain της οποίας είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής στα 400 μ. μετ’ εμποδίων Περικλής Ιακωβάκης.  

Ο πρώτος ιστορικά ημιμαραθώνιος της Αθήνας, επιστρέφει στο Παλαιό Φάληρο για δέκατη χρονιά την Κυριακή 21 Απριλίου, με μια όμορφη ανανεωμένη διαδρομή που επεκτείνονται σε όλον τον Φαληρικό Όρμο, δίπλα στη θάλασσα! Σκοπός της πολύπλευρης διοργάνωσης είναι να μεταδώσει το μήνυμα της χαράς του τρεξίματος και την ευαισθητοποίηση για τα θέματα της παχυσαρκίας και του διαβήτη φωνάζοντας «Τρέχω & Βαδίζω. Δίνω αξία στα βήματά μου! Δράση για το διαβήτη και την παχυσαρκία. Τώρα!».  Ανάμεσα, στα έξι συνολικά δρομικά αγωνίσματα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, συγκαταλέγεται και ο αγώνας κοινωνικής προσφοράς όπου οι συμμετέχοντες τρέχουν για να ενισχύσουν το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «Άλμα» για παιδιά με νοητική στέρηση και αυτισμό, δίνοντας φιλανθρωπική διάσταση στο τρέξιμό τους αλλά και τον Ποσειδώνιο γενικότερα.

Όπως είναι γνωστό, η Nova, o μεγαλύτερος πάροχος καινοτόμων συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, στηρίζει το δρομικό κίνημα τόσο με στρατηγικές συνεργασίες με σημαντικές διοργανώσεις ανά την Ελλάδα όσο και με τη συμμετοχή της ομάδας των αθλητικών της καναλιών, “Novasports Running Team”. H "Novasports Running Team" αποτελείται από εργαζόμενους, συνεργάτες αλλά και συνδρομητές της Nova. Η δημιουργία και ανάπτυξή της εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης της Nova και συγκεκριμένα στον πυλώνα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Αναλυτικότερες πληροφορίες για την ομάδα είναι διαθέσιμες στην εξειδικευμένη σελίδα στο novasports.gr: www.novasports.gr/novasports-running-team

 

Λίγα λόγια για τη Nova:

Η Nova είναι ο μεγαλύτερος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας. Μέσω της οικογένειας υπηρεσιών “Nova3play”, έφερε και καθιέρωσε το 2013 στην ελληνική αγορά τις συνδυαστικές υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, ευρυζωνικού internet και τηλεοπτικού περιεχομένου, δημιουργώντας μία νέα, ενιαία εμπειρία οικιακής απόλαυσης. Τις υπηρεσίες Nova για το σπίτι λαμβάνουν σήμερα 1 εκατομμύριο συνδρομητές, ενώ παράλληλα η Nova προσφέρει εξελιγμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης σε 40.000 επαγγελματίες, επιχειρήσεις και φορείς του δημοσίου. Η Nova αποτελεί συνώνυμο της καινοτομίας και εμπλουτίζει διαρκώς την εμπειρία των πελατών της με πρωτοποριακές δυνατότητες, όπως οι πρόσθετες υπηρεσίες τηλεόρασης “Nova On Demand”, “Νova GO”, “Nova Multiview”, μέσα από τις οποίες «Ζεις καλύτερα!». 

Οι υπηρεσίες Nova παρέχονται από την εταιρία Forthnet.

 

Πληροφορίες για τον Τύπο

Διονυσία Μαρίνου

Τηλ. 6945593806

Mail: press@poseidon-athenshalfmarathon.com


Γενικός Συντονιστής Αγώνων & Εκδηλώσεων
Κώστας Λιαπής
Mail: k.liapis@poseidon-athenshalfmarathon.com

 

Bρείτε μας στα social media

 

 https://www.facebook.com/Poseidon.Athens.Halfmarathon/

 https://twitter.com/AthensHalfMara1

 https://www.youtube.com/channel/UCkO0swlZ50DCwVfyb6ArqUQ

 https://gr.pinterest.com/PoseidonAthens/

https://www.instagram.com/poseidon_athens_half_marathon

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι