ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οι εγγραφές για το 5ο Lycabettus Run έκλεισαν. Παράταση εγγραφών μόνο μέσω….

Η οργανωτική επιτροπή του 5ου Lycabettus Run ανακοινώνει (όπως ήταν ήδη γνωστό και από την προκήρυξη του αγώνα) ότι οι εγγραφές μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης έκλεισαν από χθες βράδυ 27/02 στις 12 τα μεσάνυχτα.

 

Όσοι έχουν εγγραφεί, θα πρέπει να τακτοποιήσουν την πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής έως την Παρασκευή 01/03. Σε περίπτωση πληρωμής μέσω άλλης τράπεζας και όχι της συνεργαζόμενης με την διοργάνωση θα πρέπει να σταλεί το αποδεικτικό πληρωμής έως την Κυριακή 03/03 τα μεσάνυχτα στο email: info@lycabettusrun.gr.

Επίσης ανακοινώνεται ότι θα υπάρξει παράταση εγγραφών μέχρι την Κυριακή 03/03 στις 12 τα μεσάνυχτα αποκλειστικά και μόνο μέσα από τις πλατφόρμες

 

  • Viva.gr για εγγραφή πατήστε  ΕΔΩ
  • Racefinder.gr για εγγραφή πατήστε ΕΔΩ
  • Sportstraveler76.com για εγγραφή πατήστε ΕΔΩ

 

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία 

Η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8/03 & το Σάββατο 9/03 σε ώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

  • Lobby St. George Lycabettus Lifestyle Hotel
  • Κατάστημα COSMOS SPORT, Αργυροπούλου 4, Κηφισιά
  • Κατάστημα Outrun - Mαρίνα Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο
  • Κατάστημα Top Cycles - Βασ. Αλεξάνδρου 72, Περιστέρι

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα στο info@lycabettusrun.gr. Διαρκής ενημέρωση για το Lycabettus Run παρέχεται επίσης μέσω της ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.lycabettusrun.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/lycabettusrun.

Υπενθυμίζεται πως «Με κάθε συμμετοχή προσφέρετε 0,50€ στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»».

 

Η Οργανωτική Επιτροπή

 
 
 

Καλεντάρι