ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Την καλύτερη παρουσία στην ιστορία του σημείωσε ο Σύλλογος μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο έδαφος που έγινε στην τοποθεσία Σκαμνιές στην πηγή Τρικάλων

Την καλύτερη παρουσία στην ιστορία του σημείωσε την Κυριακή, 1 Μαρτίου 2015 ο Σύλλογος μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο έδαφος  που έγινε στην τοποθεσία Σκαμνιές  στην πηγή Τρικάλων. Η αποστολή του Συλλόγου μας αποτελούνταν συνολικά από 11 άτομα οι οποίοι έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και πραγματοποίησαν πολύ σπουδαίες εμφανίσεις.

Αναλυτικότερα, από την Κυριακή ο Σύλλογός μας πανηγυρίζει  το πρώτο του Πανελλήνιο μετάλλιο σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος, καθώς ο Σπύρος Ιατρόπουλος κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 6.000μ της κατηγορίας Εφήβων. Ο ίδιος αθλητής πέρυσι στην ίδια κατηγορία και στο ίδιο αγώνισμα, έχασε για λίγο το χάλκινο μετάλλιο και κατέκτησε τελικά την τέταρτη θέση. Φέτος όμως, επιβεβαιώνοντας την καλή του αγωνιστική κατάσταση, εφαρμόζοντας πολύ καλή τακτική και επιστρατεύοντας στο μέγιστο και τις πνευματικές και ψυχικές του δυνάμεις, κατάφερε να κερδίσει την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο παλεύοντας μέχρι τα τελευταία μέτρα με πολύ δυνατούς και άξιους αντιπάλους.

Η επόμενη μεγαλύτερη επιτυχία μας ήρθε στο αγώνισμα των 4.000μ της κατηγορίας Παίδων. Εκεί ο Κώστας Ιατρόπουλος, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες ήταν 2ος στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος  Λυκείων, κάνοντας μια πολύ δυνατή κούρσα όπου μετείχαν πολύ δυνατοί δρομείς, κατέκτησε τελικά την 4η θέση, χάνοντας κυριολεκτικά στα τελευταία μέτρα το χάλκινο μετάλλιο. Στο ίδιο αγώνισμα, ο Δημήτρης Γκραικιώτης, αν και μικρός σε αυτή την κατηγορία, κάνοντας μια πολύ καλή κούρσα κατέλαβε την 15η θέση, η οποία είναι πολύ σημαντική και δείχνει ότι μπορεί να εξελιχθεί στα επόμενα χρόνια σε έναν πολύ μεγάλο αθλητή στους δρόμους ημιαντοχής και αντοχής. Πολύ καλή, επίσης, εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου που, αν και προερχόταν από αποχή σχεδόν 6 εβδομάδων εξαιτίας μικροτραυματισμών και μιας ίωσης, κατέλαβε τελικά την 34η θέση. Τέλος, ο Αποστόλης Αντωνόπουλος, ο οποίος ανήκει στην μικρότερη κατηγορία των Παμπαίδων Ά και για την φετινή περίοδο ξεκίνησε τις προπονήσεις του μόλις πριν από 1,5 μήνα, κατέλαβε την 43η θέση. Οι πολύ καλές επιδόσεις των αθλητών μας στο αγώνισμα των 4.000μ Παίδων έφεραν στο Σύλλογο μας την διάκριση της κατάκτησης του αργυρού μεταλλίου στην ομαδική βαθμολογία των Συλλόγων, επιτυχία που επίσης το Σωματείο μας γνωρίζει για πρώτη φορά.

Στα 10.000μ. την κατηγορίας Ανδρών είχαμε την συμμετοχή 4 αθλητών μας, οι οποίοι επίσης πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις. Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Τασσόπουλος ήταν 29ος, ο Παναγιώτης Χριστοδουλόπουλος ήταν 33ος, ο Γιάννος Σόγιας ήταν 48ος και ο Μάριος Τσαρεντζούλιας ήταν 56ος.

Επίσης, στο αγώνισμα των 8.000μ της κατηγορίας Νέων Ανδρών ο Γιάννης Βασιλείου έκανε μια πολύ καλή κούρσα και κατέλαβε την 19η θέση. Τέλος, η μοναδική αθλήτρια του Συλλόγου μας που μετείχε σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ήταν η Άννα Ιατροπούλου, η οποία, αν και ανήκει στην μικρότερη ηλικιακά κατηγορία των Παγκορασίδων Ά , αγωνιζόμενη στα 3.000μ της κατηγορίας Κορασίδων και κάνοντας μια πολύ καλή κούρσα, κατέλαβε την πολύ καλή 24η θέση, δείχνοντας ότι ο Σύλλογος μας πλέον μπορεί να έχει στο μέλλον πολύ μεγάλες επιτυχίες στα αγωνίσματα της ημιαντοχής και αντοχής και από κορίτσια και όχι μόνο αγόρια.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αποτέλεσε μια πολύ ωραία εκδρομή για την αποστολή του Συλλόγου μας. Η ομάδα μας απόλαυσε την όμορφη και φιλόξενη πόλη των Τρικάλων με μικρές βόλτες  και γεύτηκε σε καταστήματά της πολύ ωραία φαγητά. Με το μισθωμένο πούλμαν του κ. Γκλαβά το ταξίδι ήταν πολύ άνετο και ευχάριστο. Επίσης, η επιστροφή συνδυάστηκε με μία στάση στα ιαματικά λουτρά των Θερμοπυλών όπου οι αθλητές μας απόλαυσαν ένα πολύ χαλαρωτικό μπάνιο.

Τέλος, εκτός από τον προπονητή του Συλλόγου κ. Νίκο Τσιοφύλα, αυτή τη φορά την αποστολή της ομάδας συνόδευε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κώστας Βασιλείου, η παρουσία του οποίου αποδείχτηκε εξαιρετικά καλότυχη για τον Σύλλογο μας. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00

3o Evrytania Trail Races - 22/06/2024

3o Evrytania Trail Races - 22/06…

Ιουν 22, 2024 Rate: 0.00