ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οι προετοιμασίες για την έκτη επανάληψη του Taygetos Challenge by Salomon συνεχίζονται πυρετωδώς.

Το διοικητικό συμβούλιο του Olympus Marathon αποφάσισε να προβεί στην κλήρωση ορισμένων θέσεων συμμετοχής στον αγώνα. Στην κλήρωση αυτή θα συμμετέχουν όσοι αθλητές συμπληρώσουν τα κριτήρια εγγραφής με αγώνες που θα γίνουν μέχρι τα τέλη Μαΐου 2015. Ο αγώνας της Καρδαμύλης, η Μαραθώνια διαδρομή, αποτελεί κριτήριο για τον ΟΜ αλλά και μία εξαιρετική προπόνηση αφού όσοι δεν έχετε ανάλογη εμπειρία θα μπορέσετε να εντοπίσετε τις αδυναμίες σας, σε μία σαφώς ευκολότερη διαδρομή σε σχέση με τον Όλυμπο και θα έχετε αρκετό χρόνο ώστε να τις βελτιώσετε.

Το κατάστημα RunnerStore προσφέρει τη δωρεάν μεταφορά σας από την Αθήνα στην Καρδαμύλη και πίσω. Η αναχώρηση από Αθήνα θα γίνει Σάββατο στις 07.30 το πρωί από τη Αθήνα. Το σημείο αναχώρησης είναι στη Λ. Κηφισίας μπροστά στο GoldenHall. Το λεωφορείο θα κάνει μία στάση στις 08.30 στα διόδια του Ισθμού για να παραλάβει αθλητές από την Κόρινθο. Επιστροφή από Καρδαμύλη, Κυριακή στις 18.00 το απόγευμα.

Η δήλωση συμμετοχής για το λεωφορείο γίνεται στο κατάστημα ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@trailproject.gr, αναφέροντας το όνομά σας και τηλέφωνο επικοινωνίας. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη δωρεάν συμμετοχή σας είναι να έχετε εξοφλήσει το κόστος συμμετοχής στον αγώνα.

Στο λεωφορείο μπορούν να έρθουν και συνοδοί των αθλητών με κόστος 15 ευρώ το άτομο. Το κόστος πληρώνεται μόνο στο κατάστημα μέχρι και την Δευτέρα 16 Μαρτίου.

Υπενθυμίζουμε πως οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών διαδρομών.

Την Marathon με συνολικό μήκος 37.4 χλμ και 2.320 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς, την Experience με 20 χλμ μήκος και Υ+ 1.120 μέτρα και τη Fun με 5 χλμ μήκος και Υ+ 200 μέτρα. Όπως κάθε χρόνο βέβαια η αγωνιστική δράση ξεκινάει από το Σάββατο μεσημέρι με το Vertical Speed (650 μέτρα με Υ+ 150 μέτρα) στο οποίο συμμετέχουν και οι μικροί μας φίλοι.

Η Marathon διαδρομή ανοίγει και το Ελληνικό Πρωτάθλημα Sky running by Salomon ενώ η διαδρομή Experience θα μετράει και φέτος στο Πρωτάθλημα Νέων bySalomonτο οποίο απευθύνεται σε αθλητές μέχρι 21 ετών.

Τελευταία μέρα δήλωσης και εξόφλησης κόστους συμμετοχής είναι η Δευτέρα 16 Μαρτίου.

Δήλωση συμμετοχής μπορείτε να κάνετε στο κατάστημα RUNNER STORE, Λ. Κηφισίας 37Α Golden Hall, Μαρούσι, τηλέφωνο: 210 68 11 770 ενώ όσοι δηλώσετε συμμετοχή στο κατάστημα, αυτόματα λαμβάνετε μέρος στην κλήρωση για 3 ζευγάρια παπούτσια, 3 είδη ρουχισμού και 3 δρομικά αξεσουάρ. Τα δώρα θα κληρωθούν ανά 3 στις τρεις διαδρομές του αγώνα (Marathon, Experienceκαι Fun) και η κλήρωση θα γίνει κατά τη διάρκεια των απονομών του αγώνα.

Όσοι επιθυμείτε να δηλώσετε ηλεκτρονικά μπορείτε να το κάνετε στην ιστοσελίδα https://www.trailproject.gr/index.php/events/2015/taygetos-challenge-2015 όπου θα βρείτε αναλυτικές λεπτομέρειες για την κάθε διαδρομή, τους κανονισμούς, τους σταθμούς ανεφοδιασμού, ενημέρωση για τα καταλύματα της περιοχής και φυσικά να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας.

 

Σας ευχόμαστε καλή προετοιμασία.


 

Η οργανωτική ομάδα

-

 

 

 

 
 
 

Καλεντάρι

Ο Δρόμος των 118

Ο Δρόμος των 118

Δεκ 04, 2022 Rate: 0.00

Vrilissia Run

Vrilissia Run

Δεκ 04, 2022 Rate: 0.00

KLAPADOS TRAIL 2022

KLAPADOS TRAIL 2022

Δεκ 04, 2022 Rate: 0.00

Αποτελέσματα