ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σημαντική παρουσία ΤΕΛΜΗΣΣΟΥ στον 8ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Αγρινίου Μιχάλης Κούσης

Το δυναμικό τους παρόν έδωσαν για άλλη μια φορά οι  αγαπητοί μας φίλοι και μέλη του Τελμησσού, στον καταπληκτικό αγώνα από όλες τις απόψεις, ( οργάνωσης, άψογης φιλοξενίας όλων των αθλητών και συνοδών ), καλύπτοντας την μετακίνηση και την διαμονή μας στην φιλόξενη πόλη της Αιτωλοακαρνανίας. Τα τελευταία 8 χρόνια ο φιλόξενος Δήμος Αγρινίου, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς καθώς και από την φετινή χρονιά και με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου, διοργανώνουν με πολύ αγάπη και σεβασμό στον κλασικό αθλητισμό, και ιδιαίτερα για τον αείμνηστο μεγάλο αθλητή του Μαραθωνίου δρόμου Μιχάλη Κουση όπου ήταν και η γενέτηρά του, τον Ημιμαραθωνιο δρόμο καθώς και τον αγώνα των 5χλμ.

Ο Ημιμαραθωνιος δρόμος έχει εκκίνηση το χωριό Δογρη που βρίσκεται δίπλα στην Λίμνη Τριχωνίδα, και τερματισμό την κεντρική πλατεία Αγρινίου. Στον φετινό αγώνα συμμετείχαν αθλητές σχεδόν από όλη την Ελλάδα τιμώντας με την παρουσία τους την μνήμη του μεγάλου Έλληνα Μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση. Ο Τελμησσός μας, τίμησε για άλλη μια χρονιά τον Μιχάλη Κούση με την παρουσία των αγαπητών μας μελών. Άξιοι πολλών συγχαρητηρίων λοιπόν στους Μακρή Κων/νο, Φαραντου Αντωνη και Φαραντου Μαρια, Βορεινάκη Φανη και Προκοπίου Φανη, Σαφρά Στελιο και Τουρκαντώνη Μαρια, Παλιογιάννη Βαγγελη, Πεταρούδη Χρηστο, Δώδη Ντινο και Ρενα Ιορδανου, Πρασσά Στελιο, Χρυσούλα Χρηστο και πολλά συγχαρητήρια που έτρεξε για πρώτη φορά στα 5χλμ, στην σύζυγο του Χρήστου Χρυσούλα, στην Εύη Κουλη, στον Μάρκου Πετρο, Κυριακου Αντωνη, Βασιλειαδη Ηρακλη, Ρουφαγάλα Κων/νο, Μαργαρίτη Νικο, και στην μικρή Εβελινα Μαργαρίτη που έτρεξε και εκείνη πρώτη φορα τα 5χλ,στον φιλο μας τον Γιωργο Μπιλια, στον μικρο Γιαννη Μαργαρίτη, στην Σαγγα Βουλα,
στην Χατζηδακη Μαρια και στην μικρή της κόρη Ιωαννιδη Χριστίνα, στον Λειβαδεινο Αλεξανδρο, και Μαρια Λειβαδεινου που έτρεξαν για πρώτη φορά τα 5χλμ, και τέλος στον Βλαση Καραβασίλη. Ευχόμαστε στα αγαπητά μας μέλη αλλα και την καταπληκτική τους παρέα να είναι πάντα καλά, και να μας συνοδεύουν σε όλες τις αποστολές του ΤΕΛΜΗΣΣΟΥ μας. Εμείς οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές αλλά και σε όλους όσους συν τέλεσαν στην πολύ φιλόξενη διοργάνωση του 8ου Ημιμαραθωνίου Δρόμου Μιχάλης Κούσης.!!!!

8ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Αγρινίου Μιχάλης Κούσης-σημαντική παρουσία ΤΕΛΜΗΣΣΟΥ

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00

3o Evrytania Trail Races - 22/06/2024

3o Evrytania Trail Races - 22/06…

Ιουν 22, 2024 Rate: 0.00