ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Χρηστικές οδηγίες πριν την εκκίνηση στα Καλαμάτα Βίκος Relays

Λίγες ώρες απέμειναν πριν την εκκίνηση των πρώτων Βίκος Relays για το 2015, που θα γίνουν στην Καλαμάτα. Παρατίθενται όλες τις τελευταίες χρηστικές πληροφορίες για όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή, αλλά και για όσους θέλουν να τρέξουν αύριο και δεν το έχουν κάνει ακόμη.

- Οι εγγραφές για τα Καλαμάτα Βίκος Relays συνεχίζονται μέχρι σήμερα μέχρι τις 16:00 στο κατάστημα αθλητικών ειδών COSMOS στην πλατεία της Καλαμάτας.

- Εγγραφές θα γίνονται σήμερα και στο Elite City Resort σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της διοργάνωσης από τις 16:00 έως τις 21:00. Από εκεί θα μπορεί ο κόσμος που έχει εγγραφεί, να παραλαμβάνει και τα bib numbers, επιβεβαιώνοντας την εγγραφή του.

- Οι αγώνες για τα μικρά παιδιά (Kids Relays) ξεκινούν στις 10.30, οπότε το ραντεβού δίνεται μισή ώρα πριν, στις 10.00 το πρωί της Κυριακής (1/3) έξω από τον χώρο του Elite City Resort.

- Είναι πολύ σημαντικό οι συμμετέχοντες και οι συνοδοί να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στα πάρκινγκ του Filoxenia και του Horizon Blu, γιατί αναμένεται πληθώρα κόσμου και έτσι θα αποφευχθεί η όποια σύγχυση.

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι