Ο Φούρνος ΘΑΝΑΣΗ χορηγός του "1ου Lycabettus Run"

Ο Φούρνος ΘΑΝΑΣΗ χορηγός του 1ο“LYCABETTUS RUN” που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 στο λόφο του Λυκαβηττού. Έναν αγώνα που ήρθε για να γίνει θεσμός για την Πόλη των Αθηναίων.

Η Οργανωτική Επιτροπή της Sportevent, μαζί με την ευγενική υποστήριξη του St George Lycabettus Hotel, διοργανώνουν τον αγώνα δρόμου την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 με την επωνυμία "LΥCABETTUS RUN". Έναν αγώνα μοναδικό στο κέντρο της πόλης των Αθηνών, καθώς ο κάθε δρομέας θα έχει την ευκαιρία να τρέξει σ' ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη του λεκανοπέδιου, γύρω από τον καταπράσινο λόφο του Λυκαβηττού.

Οι αποστάσεις που θα περιλαμβάνει το 1ο “LYCABETTUS RUN” θα είναι δύο, με την μικρή απόσταση να είναι 5,5 χλμ. και την μεγάλη να είναι 11 χλμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως με αφορμή της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας που συμπίπτει με την ημερομηνία του αγώνα, μέρος των εσόδων από τις εγγραφές θα διατεθεί στο Άλμα Ζωής (Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών Με Καρκίνο Μαστού).

Από το 1978 με συνέπεια, αξιοπιστία και εξαιρετική ποιότητα ο Φούρνος ΘΑΝΑΣΗ προσφέρει στους πελάτες του καθημερινά, φρέσκο ψωμί, κουλούρια, κριτσίνια, τυροκούλουρα κ.α. Με τα γνωστά ποιοτικά κριτήρια, ο φούρνος του Θανάση προσφέρει πάντα γευστικές καθημερινές απολαύσεις.

Ψωμί πολλών και διαφορετικών τύπων, κουλουράκια, γλυκά, πίτες και αρτοποιήματα όλων των ειδών.

Παρασκευασμένα με πολύ μεράκι.

-