ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διήμερη εκδρομή ΣΔΥΑ στην ΟΛΥΜΠΙΑ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία "Ολυμπιονίκης" Αρχαίας Ολυμπίας, Κόροιβος Αμαλιάδας και ΑΓΕ Πύργου και με την υποστήριξη των Δήμων Ήλιδας, Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας και του Σ.Δ.Υ. Αθηνών, διοργανώνει την Κυριακή 29 Μαρτίου τον Μαραθώνιο Ολυμπίας

Στόχος της διοργάνωσης είναι να δώσει την ευκαιρία στους δρομείς της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού να αγωνισθούν στην μαραθώνια απόσταση στον τόπο που γεννήθηκε το Ολυμπιακό Πνεύμα. 

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) θα συμμετάσχει με ομαδική συμμετοχή στον 1ο Μαραθώνιο Ολυμπίας και τους παράλληλους αγώνες, Ημιμαραθώνιο και αγώνα 12χλμ, που θα γίνουν το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015.

Για τα Μέλη του και για Φίλους Δρομείς που θέλουν να λάβουν μέρος στον 1ο Μαραθώνιο Ολυμπίας και τους άλλους αγώνες θα διοργανώσει 2ημερη εκδρομή.

Η αναχώρηση θα γίνει το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 το πρωί, ώρα 07.30 από την πλατεία Καραϊσκάκη, στάση Μετρό Μεταξουργείο, μπροστά στο ξενοδοχείο ΣΤΑΝΛΕΥ.

Σας γνωρίζουμε ότι το συνολικό κόστος για κάθε Δρομέα είναι 60* ευρώ και περιλαμβάνει:

1.             Μετάβαση - επιστροφή των Δρομέων από την Αθήνα στην Ολυμπία (πούλμαν 50 θέσεων- πλήρες)

2.             Μεταφορά στον χώρο της αφετηρίας (Πύργος ή Αμαλιάδα)

3.             Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στην Αρχαία Ολυμπία (δίκλινο δωμάτιο με πρωινό)

4.             Κόστος συμμετοχής στον αγώνα στο πλήρες πακέτο

*Για Φοιτητές-άνεργους το κόστος είναι 50 € (Κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα πρέπει να προσκομισθεί φοιτητικό πάσο ή κάρτα ανεργίας.)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι δηλώσεις συμμετοχής για την εκδρομή και την εγγραφή σε αγώνα θα γίνονται μέχρι την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015, στα γραφεία του ΣΔΥΑ.

Για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή σας, πρέπει να καταβληθεί το αντίστοιχο αντίτιμο.

Το πρόγραμμα της εκδρομής:

28/03 Σάββατο ώρα 07.30πμ αναχώρηση από Αθήνα, άφιξη στην Ολυμπία, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο (2 ενδιάμεσες στάσεις)

Απόγευμα, αναχώρηση για την Αρχαία Ήλιδα (αρχαιολογικός χώρος) όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης των αγώνων και θα ξεκινήσει ο αγώνας των 12χλμ με κατεύθυνση την πόλη της Αμαλιάδας. Επιστροφή στην Ολυμπία μέσω Αμαλιάδας όπου θα πραγματοποιηθούν οι τερματισμοί του αγώνα των 12 χλμ. και μίνι συναυλία.

29/3 Κυριακή μετά το πρωινό αναχώρηση για το σημείο εκκίνησης των αγώνων, για τον Ημιμαραθώνιο στον Πύργο, για τον Μαραθώνιο στην Αμαλιάδα. Μετά τον τερματισμό, επιστροφή στο ξενοδοχείο, ετοιμασία για αναχώρηση στις 5:00 μ.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο μέχρι Πέμπτη 19-03-20145, στα γραφεία του ΣΔΥΑ που θα είναι ανοικτά κάθε Δευτέρα απόγευμα 6-9, Κοδράτου 15, στάση Μετρό Μεταξουργείο τηλ. 2105245403 και τις άλλες ημέρες στο τηλέφωνο 2103625168

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Διοργάνωση του Μαραθωνίου Ολυμπίας και των παράλληλων αγώνων δείτε εδώ

Για το Δ/Σ του ΣΔΥΑ

Η Πρόεδρος                 Η Γεν. Γραμματέας

Ελένη Μπερτσάτου     Σπυριδούλα Μπούκα

-

  

-

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00